Thomas praefab Østervrå A/S logo

Thomas praefab Østervrå A/S

Om firmaet

Præfa-elementer er de billigste "byggeklodser" i moderne byggeri. Elementbyggeri byder på mange fordele i form af hurtigt, rationelt og effektivt byggeri - og præfa-elementerne har alle disse fordele samtidig med at prisen er...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
98 95 13...
Adresse

Høngårdsvej 30

9750 Østervrå

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Præfa-elementer er de billigste "byggeklodser" i moderne byggeri. Elementbyggeri byder på mange fordele i form af hurtigt, rationelt og effektivt byggeri - og præfa-elementerne har alle disse fordele samtidig med at prisen er absolut konkurrencedygtig. Præfa-elementer fremstilles indendørs under kontrollerede betingelser, hvilket sikrer præcis levering! Leveres med en K-værdi der opfylder de gældende normer.

Generel beskrivelse

Præfa-Byg er i dag en solid og velfungerende virksomhed med 43 medarbejdere, fordelt på økonomiafdeling og egen tegnestue, som udfører alt tegnearbejdet på Auto-Cad.

I produktionen kan vi støbe ca. 420m² vægelementer om dagen, og når elementerne skal ud på byggepladserne, træder vores egen montageafdeling i funktion, med 2 autokraner samt diverse lastbiler. Fabrikken leverer hovedsageligt elementer til parcelhuse, landbrug og industribyggerier.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Thomas praefab Østervrå A/S

Omsætning

24 430 tkr

Afkastningsgrad

18.97 %

Antal ansatte

49

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Thomas praefab Østervrå A/S findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

thomas praefab Østervrå A/S

CVR-nr:

19056090

Selskabsform

Aktieselskab

Selskabskapital

500 000

NACE-branche

236100 Fremstilling af byggematerialer af beton

Startdato:

01-01-1996

Ledelse/Administration
Eckhardt Emil August Thomas

Bestyrelsesformand

Ib Jensen

Bestyrelsesmedlem

Anko Menne

Bestyrelsesmedlem

Proff logo
Alternative nummerformater

98951300

98 95 13 00

9895 1300

98 951 300