Se på kort

tilstandsrapport af kloak 

gav 10 virksomheder i dette område

Torneløkke

Lukket

Sundbrovej 395700 Svendborg
logo

Torneløkke er et kloak-, anlægsgartner- og entreprenørfirma, der løser opgaver for private og virksomheder samt kommuner og boligselskaber. I samarbejde med kunden løser vi opgaven, og vi sætter en ære i at være i tæt dialog med kunden i hele processen. Sagt på en anden måde: Vi hjælper dig gennem processen fra idé til virkelighed. Vi er specialister i div. regn- og spildevandsløsninger samt jord-, beton- og anlægsarbejde. Læs mere på vores hjemmeside.

A2vent ApS

Lukket

(5)

Grønlandsvej 94681 Herfølge
logo

Et godt indeklima kommer ikke af sig selv. Det kommer af god ventilation, hvor luften inden døre bliver skiftet ud med frisk luft udefra, samtidig med at varmen stadig bliver inde i rummet. God ventilation er afgørende for et godt indeklima, der ikke bare er vigtigt for sundhed og komfort inden døre. I visse brancher udgør korrekt ventilation ligefrem en væsentlig sikkerhedsfaktor. Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med en ventilationsløsning, så kontakt os på tlf: 60198292.

HC Entreprenøren A/S

Vesterhavsvej 155A9490 Pandrup
logo

HC Entreprenøren A/S startede sine aktiviteter den 16. marts 1982. Vi udfører alt inden for entreprenørarbejde, dette inkluderer jord-, beton-, kloak- & befæstelsesarbejde. Vi laver også certificeret TV- inspektion og punktreparationer samt vejunderboring & gennempresning. Vi prioriterer stabilitet, kvalitet & kundetilfredshed over alt andet. Vi er medlem af Dansk Byggeri og certificeret af Byggeriets Kvalitetskontrol.

Murbyg ApS

Bygmestervej 2, 1. sal.2400 København Nv

Haugaard & Omegnens VVS A/S

Lukket

Mose Alle 172610 Rødovre

Andersen Entreprise ApS

Sundholmsvej 52300 København S

Blikkenslager Frank Jensen

Vestre Odinsvej 162680 Solrød Strand

Kelstrupgaard VVS & Ingeniør ApS

Kelstrupvej 334560 Vig

Niverød El Service ApS

Niverød Erhvervspark 102990 Nivå

Nordsjællands Bygningsrådgivning ApS

Gribskov Parkvej 33400 Hillerød