Om TM Gulv og Byg

Hos TM Gulv og Byg har vi altid vores kunder og deres specifikke opgaver i fokus. For vi ser det som vores vigtigste opgave, at give vores kunder lige det, som de drømmer om. Vi har tilsammen 20 års erfaring bag os. Derfor kan du også vide dig sikker på, at vores arbejde bygger på professionalisme, kompetencer og godt håndværk. Uanset hvad du skal bruge hjælp til og uanset hvilket udtryk og udseende, du gerne vil ende op med – så får du det, når du samarbejder med os.

Giv dit gulv liv igen

Gulvene i dit hjem har en stor betydning for, hvordan dit hjem tager sig ud. Derfor er det også vigtigt, at de ser flotte og sunde ud. Tanken om, at et gammelt og slidt trægulv kan ende med at se ud som et nyt, virker måske for god til at være sand. Men det er det slet ikke. For det er nemlig det, vi her hos TM Gulv og Byg kan hjælpe dig med.

Hos TM Gulv og Byg i Århus har vi stor erfaring med afslibning og afhøvling af gamle gulve, så resultatet bliver, som var gulvet helt nye. Vi har mange kunder i Århus og omegn, men vi hjælper gerne kunder i hele Østjylland.

Hvad har mit gulv brug for?

Der er stor forskel på, hvilken behandling forskellige gulve har brug for. Om du har brug for en gulvafslibning eller både gulvafhøvling og -afslibning, afhænger af dit gulvs tilstand. Det kan være svært selv at vurdere, hvad dit gulv har brug for. Her står vi klar til at rådgive dig. Med 20 års erfaring bag os, ved vi, hvad forskellige gulve har brug for, og du kan derfor være helt sikker på et flot resultat, uanset hvordan dit gulv ser ud.

Afhøvling & afslibning af gulve

Trænger dit gulv til en opfriskning? Er de slidte, ridsede eller blevet matte i farven? Så har de brug for en afslibning. Alt efter hvilken grad af slid dit gulv har, kan det have brug for forskellige behandlinger.

Uanset om dit gulv er meget slidt og trænger til en fuld proces fra afhøvling til efterbehandling eller blot har brug for en afslibning, så kan vi hjælpe dig. Vi kan yde dig professionel rådgivning om, hvilken behandling dit gulv bør få – og sørger for, at du ender op med det resultat, du drømmer om. Både når det kommer til udseende, kvalitet og holdbarhed.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Uanset hvad du har brug for – så står vi hos TM Gulv og Byg altid klar til at udføre opgaven for dig. Ved os er du i hænderne på erfarne og kompetente håndværkere, som ved hvad vi laver. Vi har altid dig som kunde i fokus, vi lytter til dine ønsker og rådgiver dig om, hvad den bedste løsning er for dig.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at kontakte os.

Billedgalleri

  • TM Gulv og Byg Gulvafslibning, Aarhus - 1
  • TM Gulv og Byg Gulvafslibning, Aarhus - 2
  • TM Gulv og Byg Gulvafslibning, Aarhus - 3
  • TM Gulv og Byg Gulvafslibning, Aarhus - 4
  • TM Gulv og Byg Gulvafslibning, Aarhus - 5
  • TM Gulv og Byg Gulvafslibning, Aarhus - 6
  • TM Gulv og Byg Gulvafslibning, Aarhus - 7
  • TM Gulv og Byg Gulvafslibning, Aarhus - 8
  • TM Gulv og Byg Gulvafslibning, Aarhus - 9
  • TM Gulv og Byg Gulvafslibning, Aarhus - 10

Alternative nummerformater

2891121228 91 12 122891 121228 911 2122891121128 91 12 112891 121128 911 211