Om firmaet

Hos TM Gulv og Byg har vi altid vores kunder og deres specifikke opgaver i fokus. For vi ser det som vores vigtigste opgave, at give vores kunder lige det, som de drømmer om. Vi har tilsammen 20 års erfaring bag os. Derfor kan...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
28 91 12...
Adresse

Stadion Allé 31, kl. sal.

8000 Aarhus C

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Hos TM Gulv og Byg har vi altid vores kunder og deres specifikke opgaver i fokus. For vi ser det som vores vigtigste opgave, at give vores kunder lige det, som de drømmer om. Vi har tilsammen 20 års erfaring bag os. Derfor kan du også vide dig sikker på, at vores arbejde bygger på professionalisme, kompetencer og godt håndværk. Uanset hvad du skal bruge hjælp til og uanset hvilket udtryk og udseende, du gerne vil ende op med – så får du det, når du samarbejder med os.

Giv dit gulv liv igen

Gulvene i dit hjem har en stor betydning for, hvordan dit hjem tager sig ud. Derfor er det også vigtigt, at de ser flotte og sunde ud. Tanken om, at et gammelt og slidt trægulv kan ende med at se ud som et nyt, virker måske for god til at være sand. Men det er det slet ikke. For det er nemlig det, vi her hos TM Gulv og Byg kan hjælpe dig med.

Hos TM Gulv og Byg i Århus har vi stor erfaring med afslibning og afhøvling af gamle gulve, så resultatet bliver, som var gulvet helt nye. Vi har mange kunder i Århus og omegn, men vi hjælper gerne kunder i hele Østjylland.

Hvad har mit gulv brug for?

Der er stor forskel på, hvilken behandling forskellige gulve har brug for. Om du har brug for en gulvafslibning eller både gulvafhøvling og -afslibning, afhænger af dit gulvs tilstand. Det kan være svært selv at vurdere, hvad dit gulv har brug for. Her står vi klar til at rådgive dig. Med 20 års erfaring bag os, ved vi, hvad forskellige gulve har brug for, og du kan derfor være helt sikker på et flot resultat, uanset hvordan dit gulv ser ud.

Afhøvling & afslibning af gulve

Trænger dit gulv til en opfriskning? Er de slidte, ridsede eller blevet matte i farven? Så har de brug for en afslibning. Alt efter hvilken grad af slid dit gulv har, kan det have brug for forskellige behandlinger.

Uanset om dit gulv er meget slidt og trænger til en fuld proces fra afhøvling til efterbehandling eller blot har brug for en afslibning, så kan vi hjælpe dig. Vi kan yde dig professionel rådgivning om, hvilken behandling dit gulv bør få – og sørger for, at du ender op med det resultat, du drømmer om. Både når det kommer til udseende, kvalitet og holdbarhed.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Uanset hvad du har brug for – så står vi hos TM Gulv og Byg altid klar til at udføre opgaven for dig. Ved os er du i hænderne på erfarne og kompetente håndværkere, som ved hvad vi laver. Vi har altid dig som kunde i fokus, vi lytter til dine ønsker og rådgiver dig om, hvad den bedste løsning er for dig.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at kontakte os.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

TM Gulv og Byg

Omsætning

1 312 tkr

Afkastningsgrad

37.16 %

Antal ansatte

2

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra TM Gulv og Byg findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

TM Gulv og Byg ApS

CVR-nr:

41785381

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

40 000

NACE-branche

433300 Udførelse af gulvbelægninger og vægbeklædning

433200 Tømrer- og bygningssnedkervirksomhed

Startdato:

19-10-2020

Ledelse/Administration
Proff logo
Kategorier
Søgeord
Alternative nummerformater

28911212

28 91 12 12

2891 1212

28 911 212

28911211

28 91 12 11

2891 1211

28 911 211