Toftegården Guesthouse, Apartments & Rooms logo

Toftegården Guesthouse, Apartments & Rooms

Om firmaet

Omkring 4 millioner turister besøger Skagen hvert år. Er du en af dem, kan vi tilbyde dig udlejning af ferielejligheder og gæsteværelser på en moderniseret dansk gård midt i hjertet af Skagen. Toftegården er bygget i 1937, men...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
23 10 45...
Adresse

Markvej 63

9990 Skagen

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Omkring 4 millioner turister besøger Skagen hvert år. Er du en af dem, kan vi tilbyde dig udlejning af ferielejligheder og gæsteværelser på en moderniseret dansk gård midt i hjertet af Skagen. Toftegården er bygget i 1937, men totalt renoveret 2012-2015. Gården ligger tæt ved stranden og kun 7-10 minutters gåafstand fra banegården, centrum og gågaden Sct. Laurentiivej.

Toftegården Guesthouse, Apartments & Rooms

Hele Toftegårdens koncept bygger på selvservice da vi ikke alltid har personale på plads. Du checker selv ind og ud, henter og afleverer nøglen selv etc.. Vi har valgt at gøre gården og vore ferielejligheder / gæsteværelser i blandede Skagenstil med moderne kunst på væggene og så personligt som muligt. Her kan man slappe af med familie og venner. På gården er der en dejlig stor lukket indergård med flere terrasser, hvor man kan grille, finde ro og læ eller sole sig hele dagen. Der er fint med parkeringspladser på og rundt omkring gården. Søger du det kulturelle, er der også muligheder for det i Skagen, f.eks. ikke langt fra gården, på Markvej 2, ligger Anna og Michael Ankers hus, eller du kan promenere til Skagens museum på 10-12 minuter. Du kan også gå til stranden og sole dig, eller tage en cykeltur til grenen og nyde den vidunderlige natur. Cykler kan du leje inde i centrum eller ved havnen. Skagen har alt hvad hjertet begærer med de fleste solskinstimer i forhold til det øvrige Danmark, iflg. DMI.

Ønsker du at bo hos os kan du booke direkte ved at trykke på ”Booking”. Du er også velkommen til at ringe til os. Ved kontakt med os har vi mulighed for at tilbyde dig adskillige løsninger for miniferie og weekendophold, afhængig af din ankomst og opholdets varighed. Vil du holde en større fest eller et møde, kan du også leje hele gården og fest og mødelokale.

Toftegården Guesthouse, Apartments & Rooms' valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Alternative nummerformater

23104540

23 10 45 40

2310 4540

23 104 540