Se på kort

træ, byggematerialer - engros 

gav 1275 virksomheder i dette område

Hjørring Tømmerhandel A/S

Frederikshavnsvej 2249800 Hjørring
logo

XL-BYG er en frivillig kæde. Vi vil være din mest professionelle byggevarerådgiver. Derfor har vi nogle af markedets bedst uddannede medarbejdere. Udover et stort udvalg af trælastprodukter, byggevarer og byggemarkedsartikler til konkurrencedygtige priser. Hos os møder du både dygtige og faguddannede medarbejdere med stor produktviden. De står klar til at vejlede dig, så du altid får den rigtige løsning.Vi glæder os til at se dig.

Tårs/Hjørring Tømmerhandel A/S

Johannes Hansens Vej 29830 Tårs
logo

Vi har alt i byggematerialer og bygnings artikler til såvel gør-set-selv manden som til den professionelle håndværker. Kom ind og få et tilbud på netop din opgave.

Thisted-Fjerritslev Cementvarefabrik A/S

Stevnsvej 177700 Thisted
logo

Siden 1945 har Thisted-Fjerritslev Cementvarefabrik været leverandør til dansk byggeri.Gennem en løbende udvikling har firmaet fået skabt et bredt varesortiment og kan derfor i dag tilbyde elementer, betonspalter og specialelementer til indretning af stalde samt industri. Euro-rør, afløbssystemer, belægningssten, blokke og færdigbeton er også en del af virksomhedens produktsortiment.

Flisekompagniet DANESP ApS

Børstenbindervej 25230 Odense M
logo

Hos Flisekompagniet DANESP har vi specialiseret os i fliser og klinker til hele huset. Du finder hos os en af Danmarks største udstillinger af fliser og klinker, samt alt til badeværelset af sanitet og baderumsmøbler. Vi har også fliser til belægning af trapper og udendørsarealer. For at du kan blive helt sikker i dit valg af fliser, udarbejder vi gerne en 3D computer tegning af dine flisearealer, når blot du medbringer en skitse med mål. Endvidere låner vi dig gerne prøvefliser med hjem.

Outline Vinduer A/S

Fabriksvej 49640 Farsø
logo

DANSK PRODUCERET FRA FARSØOutline Vinduer er en af Danmarks førende producenter af energi-optimerede vinduer og døre i træ og træ/alu til alle typer boliger. Vi har over 30 års erfaring med vinduesproduktion, og alle produkter er udviklet , designet og fremstillet i Farsø i Vesthimmerland.

Københavns Listefabrik

Rosenkæret 182860 Søborg
logo

Københavns Listefabrik er specialist i trælister til byggeri og renovering. Vi fremstiller og sælger kun lister af høj kvalitet til tømmerhandlere, entreprenører, håndværkere og private. Vi løser også en lang række specialopgaver for vores kunder. Vores speciale er klassiske og nye profiler i væglister, fodpaneler og indfatninger, heraf et stort udvalg i hårdttræs- og hvidmalede lister.

10-4 Byggecenter & Tømmerhandel

Jeppe Skovgaards Vej 36800 Varde
logo

Fog Trælast og Byggecenter

Broværket 54760 Vordingborg
logo

A/S J. N. Bech

Hjaltesvej 238960 Randers Sø
logo

Historien bag den familieejede virksomhed begyndte i 1896, hvor Johan Niels Bech lagde grundsten til, hvad der i dag er A/S J.N. Bech. Den særlig passion for glas har fuldt familien i generationer, og i dag står 4. generation klar til at føre virksomheden videre. Vi tilbyder alt fra spejle, til bruseløsninger, stænkpaneler, skydelåger, skydedøre, magnetplader, udhæng, termoruder, sikkerhedsglas, lamper og meget mere.

Jesmig Brønddæksler ApS / Jesmig Group ApS

Engvej 233330 Gørløse
logo

Jesmig Brønddæksler - Unikke brønddæksler tilpasset dine behov - nem og smuk løsning. Vi har fornøjelsen af, at præsentere dig for et praktisk og moderne alternativ til de traditionelle dæksler. Jesmig Brønddæksler® har et flot og neutralt design. Takket være afløbsristenes praktiske belægning er det stort set umuligt for affald og visne blade at trænge ned, hvilket minimerer risikoen for tilstopning.

Davinde Savværk A/S

Udlodgyden 245220 Odense Sø

Arnum Rør ApS

Stensbækvej 126510 Gram

Wilhjelm A/S

Valnæsvej 264840 Nørre Alslev

Øster-Ulslev Handelscenter/Hans Erik Pedersen

Holebyvej 64894 Øster Ulslev

Pilar ApS

Svenstrup Bane Alle 119230 Svenstrup J

Vinduesgrossisten A/S

Mosevangen 49230 Svenstrup J

Mosaikhjørnet Aalborg

Mosevangen 69230 Svenstrup J

Lillebælt Trælast A/S

Fynsvej 665500 Middelfart

Nettrælasten A/S

Østervang 97D7441 Bording

Bygma Herning

Mørupvej 177400 Herning

M & S Trading ApS

Vesterhedenvej 459230 Svenstrup J

Alpo Group ApS

Gejsingvej 606600 Vejen

Ruwi Packing ApS

Skebjergvej 422765 Smørum

ENC Natursten A/S

Englandsvej 15700 Svendborg

Spa Kompagniet ApS

Sigma 88382 Hinnerup