Ruteplan

træfældninger

gav 3873 firmaer
Kort
  • Vejenbrødvej 20, Vejenbrød
    2980 Kokkedal
    Vis ruteplan
    48 28 01...
    Vis nummer
    Vi udfører alt anlægs,- brolægger,- og vedligeholdelsesarbejde indenfor faget såsom: Nyanlæg, pleje- og vedligeholdelse af haveanlæg, herunder bekæmpelse af mosegrise. Græs- og plantearealer. Hegnsarbejde. Belægninger i beton, granit eller natursten. Snerydning og glatførerbekæmpelse. Vi løser alle opgaver for en bred kundekreds, fra den private grundejer til virksomheder, grundejer- og boligforeninger og det offentlige.
  • Hovedgaden 50
    4654 Faxe Ladeplads
    Vis ruteplan
    21 76 24...
    Vis nummer
    Anlægsgartner Mogens Pedersen udfører en bred vifte af opgaver. Vi anlægger og vedligeholder haver og udenomsarealer både sommer og vinter hos private, foreninger, virksomheder og offentlige myndigheder. Vi tilbyder blandt andet: Legepladser, belægningsarbejde, træfældning/-opgravning af rødder, plankeværker m.m. Kontakt os for mere information.
  • Gølstrup Hede 93, Gølstrup
    9480 Løkken
    Vis ruteplan
    42 58 50...
    Vis nummer
    (1
    Åbent
    Furrebæks Anlæg tilbyder belægning og havetegninger til private. Vi kommer gerne med kreative løsninger og tilpasninger, der passer til vores kunders behov. Vi bestræber os på at udføre vores arbejde i høj kvalitet og overholder altid aftaler og leveringstider. Vi tilbyder både nyanlægning, vedligeholdelse og renovering. Kontakt os for yderligere information eller et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at høre fra dig.
  • Nygade 14, Guderup
    6430 Nordborg
    Vis ruteplan
    40 19 87...
    Vis nummer
    Jessen's Have Og Anlæg laver løsninger til hele haven, herunder bl.a. faste vedligeholdelsaftaler på grønne områder, nyanlægning af haver, alle former for sten- og betonbelægning, områdeafgrænsning herunder hegn/plankeværk samt træfælning og beskæring. Vi udfører arbejde af høj kvalitet og overholder vores aftaler. Kontakt os for mere information.
  • Lohalsvej 15, Stoense Udfl
    5953 Tranekær
    Vis ruteplan
    20 46 02...
    Vis nummer
    Langelands Træfældning udfører blandt andet fældning af vanskelige træer, beskæring af stort løv, stub- og rodfræsning, flishugning og træpleje. Vi er medlem af Dansk træplejeforening og certificeret træplejere. Kontakt os for mere information.
  • Byværnsvej 6
    2860 Søborg
    Vis ruteplan
    28 20 59...
    Vis nummer
    Åbent
    Peter Tofteberg Træfældning tilbyder topkapning, træfældning, beskæring og haveservice. Siden 1998 har jeg stået for god kvalitet og høj service. Jeg har både små og store kundeopgaver. Jeg kører i hele storkøbenhavn samt resten af Sjælland, især sommerhuse. I sommerhalvåret kan der sagtens aftales en abonnementsordning med regelmæssige vedligeholdelsesopgaver såsom plæneklipning, beskæring mm. Jeg giver gerne et uforpligtende tilbud, ring og hør nærmere.
  • Tjørnelunds Allé 6
    2500 Valby
    Vis ruteplan
    30 42 18...
    Vis nummer
    Åbent
    Arnes Haveservice går op i kvalitet, flot arbejde, faste aftaler. Jensens Haveservice henvender sig til private som erhverv. Vi har eksisteret i snart 3 år og udfører bl.a. græsslåning, anlæg af græsplæne, ukrudtsbekæmpelse, beskæring samt rydning og træpleje. Desuden tilbyder vi bortkørsel af affald, sten- og flisebelægning, alle former for gravearbejde, Ring til os for et godt tilbud dag som aften.
  • Stationsbakken 2
    8220 Brabrand
    Vis ruteplan
    22 71 70...
    Vis nummer
    Åbent
    Greenline anlægsgartner og træpleje er en mindre virksomhed der er certificeret topkapper med over 8 års erfaring i træfældning/topkapning og anlægsgartner arbejde og er specialiseret i træpleje og træklatring og vedligehold af haver for private og virksomheder.
  • Højlystvej 30, Tuse Næs
    4300 Holbæk
    Vis ruteplan
    59 46 19...
    Vis nummer
    Michael Henriksen har siden 1987 drevet selvstændig skoventreprenør-virksomhed og har derfor erfaring med topkapning og beskæring af simple og vanskelige træer samt rydning af byggegrunde og beplantede arealer. Kontakt os for yderligere information eller besøg vores hjemmeside.
  • 3550 Slangerup
    20 33 30...
    Vis nummer
    AE Skovservice blev startet tilbage i 1998 af Asger Eriksen. Asger er uddannet som skovfoged og har … Læs mere
  • Skovtoften 1
    8400 Ebeltoft
    Vis ruteplan
    40 15 70...
    Vis nummer
    Åbent
    Rasmus Holm løser mange opgaver bl.a. træfældning, opskæring, flishugning, stubfræsning, topkapning af træer samt kløvning af træ. Her finder du godt og tørt dansk kvalitetsbrænde i flere forskellige træsorter, frit leveret i hele Syddjurs Kommune ved køb af min. 4 rm.
  • Rødbyvej 2, Thurø
    5700 Svendborg
    Vis ruteplan
    51 51 87...
    Vis nummer
    (1
    SKAL DU HAVE FÆLDET ET TRÆ? Thurø Træfældning er et mindre firma, der påtager sig alle opgaver inden for træfældning. I mange haver er der ikke plads til at kunne lægge træet ned i dets fulde længde, og det kræver derfor præcision at få fældet det. Enten ved hjælp af topkapning, indtrækning eller nedfiring. Alle disse opgaver klarer Thurø Træfældning. Ring og få et gratis og uforpligtende tilbud på lige netop din opgave.
  • Orehøjvej 35, Gevninge
    4000 Roskilde
    Vis ruteplan
    20 83 99...
    Vis nummer
    Vi tilbyder at udføre alle slags opgaver inden for anlægs- og entreprenørarbejde, etablering af bede og græsplæner, vedligeholdelse af udendørs arealer, græsslåning, beskæring, fældning, stubfræsning, flishugning, salg af brænde samt saltning og snerydning. Vi kan også tilbyde at udføre forskellige tømreropgaver.
  • Næsvej 38, Mjels
    6430 Nordborg
    Vis ruteplan
    40 19 30...
    Vis nummer
    Anlægsgartner firmaet Hans-Henrik Hjelm udfører alt indenfor anlægsgartnerfaget. Vore kunder findes blandt privatpersoner, virksomheder, kirker, kommuner m.fl. i det sønderjydske område. Vi har et godt samarbejde med flere landskabsarkitekter og har i fællesskab skabt mange rigtig flotte anlæg. Læs mere på hjemmesiden.
  • Egebjergvej 109, Sørbymagle
    4200 Slagelse
    Vis ruteplan
    23 34 50...
    Vis nummer
    Hus og have fra A til Z udfører en bred vifte af opgaver inden for gartneri og anlægsopgaver for både private, virksomheder og offentlige myndigheder. Vi anlægger og vedligeholder haver og udenomsarealer både sommer og vinter.Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du mere end velkommen til at kontakte os.Vi står altid parat til at yde professionel assistance.
  • Løgtenvej 76
    8541 Skødstrup
    Vis ruteplan
    86 99 45...
    Vis nummer
    Vi udfører træfældning af store og små træer. Topkapning udføres enten for at begrænse træernes vækst, for bedre lysforhold i haven eller ved topkapning som fældemetode i tilfælde af begrænset plads. Du kan læse meget mere om vores ydelser på vores hjemmeside.
  • Klodevej 5, Dråby
    8400 Ebeltoft
    Vis ruteplan
    40 40 32...
    Vis nummer
    (5
    P-E-T i Ebeltoft udfører primært opgaver på Djursland samt i Århus-området. P-E-T påtager sig alle opgaver, store som små, inden for skovning samt have og anlæg for såvel private som firmaer og institutioner. Ofte udføres opgaverne ud fra fast pris-tilbud, som gives gratis og uforpligtende.
  • Villingebækvej 3, Horneby
    3100 Hornbæk
    Vis ruteplan
    49 70 15...
    Vis nummer
    Vi gør alt for at tilfredsstille vores kunder.
  • Bognæsvej 1, Markeslev
    4300 Holbæk
    Vis ruteplan
    40 73 63...
    Vis nummer
    Bognæs Multiservice tilbyder træfældning og træbeskæring fra lift, op til 20 meters højde. Desuden udfører vi opgravning af rødder og bambus på ingen tid med maskine, flishugning samt totalrydning af haver med bortkørsel af grenaffald. Kontakt os for yderligere information.
  • Hestehavevej 15
    3400 Hillerød
    Vis ruteplan
    40 42 18...
    Vis nummer
    JJ Havehjælp er din pålidelige gartner i Nordsjælland. Vi arbejder året rundt for at holde dine arealer velplejede. Vi vedligeholder og plejer de fleste typer arealer. Ingen opgaver er for store eller for små - kontakt mig og lad os få en snak om netop dit projekt. Du er velkommen til at ringe.
  • Ørslevvestervej 10, Ørslev U.Skoven
    4100 Ringsted
    Vis ruteplan
    20 13 94...
    Vis nummer
    Maintz Service løser alle opgaver inden for træfældning og flishugning af grenaffald. Firmaet har over 20 års erfaring med små og store træfældningsopgaver hos private og erhvervsdrivende.
  • Stovbyvej 40
    4873 Væggerløse
    Vis ruteplan
    61 67 80...
    Vis nummer
    Vi udfører alle typer af haveservice arbejde både for privat og erhverv. Vi tilpasser vores arbejde efter vores kunders behov. Kontakt os for yderligere information.
  • Skodsbølvej 90, Skodsbøl
    6310 Broager
    Vis ruteplan
    74 44 16...
    Vis nummer
    P. Christensen og Sønner står for god service. Med erfaring samlet igennem 80år står vi klar til, i samarbejde med kunden, at løse en hver opgave inden for transportsektoren. Virksomhedens aktiviteter omfatter kørsel af sand, sten, grus og granit, arbejde med gravemaskine og gummiged, affaldshåndtering/-afhentning i container designet til den enkeltes brug. Et af vores store beskæftigelsesområder er udgravning og kørsel af ler til teglværker, hvor vi har været med fra begyndelsen.
  • C. E. Christiansens Vej 3
    4930 Maribo
    Vis ruteplan
    54 78 14...
    Vis nummer
    GODT HÅNDVÆRK TIL TIDEN - Vi tilbyder alt inden for tømrer- og snedkerarbejde, murerarbejde, Malerarbejde, Jord- og betonarbejde, anlægsarbejde og belægningsarbejde for private, erhverv, boligforeninger, industri og landbrug, skoler og institutioner, kirker, herregårde mv. og kører på hele Lolland Falster og i lokalområdet Maribo, Sakskøbing, Nykøbing F, Marielyst, Væggerløse, Nørre Alslev m.v. Tilsluttet BYG GARANTI ORDNINGEN.
    Medlem afByg Garanti
træfældninger gav 3873 firmaer