Om firmaet

Du tilsidesætter dig selv, føler et stort ansvar for andre og de mange krav i dagligdagen og alligevel føler du dårlig samvittighed. Dine tanker kredser om, hvad andre tænker om dig. Du føler dig forkert og mindreværdig og ...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
30 82 45...
Adresse

Masnedøgade 20, 2 sal, 2 sal. sal.

2100 København Ø

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Åbent

8:00 - 17:00

Bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Du tilsidesætter dig selv, føler et stort ansvar for andre og de mange krav i dagligdagen og alligevel føler du dårlig samvittighed. Dine tanker kredser om, hvad andre tænker om dig. Du føler dig forkert og mindreværdig og længes efter anerkendelse.Giver det genklang?Igennem nærværende samtaler undersøger vi dine aktuelle problemer samtidig med, at du får hjælp til, at blive forbundet med dig selv og det som er vigtigt for dig, så du kan leve et liv mere i overensstemmelse med dine ønsker

MIn baggrund

Personligt og som psykoterapeut er jeg optaget af hvordan oplevelser af angst, forvirring, tristhed og tomhed kan bunde i overskridelse af det som er værdifuldt for mennesker. Hvis du selv eller andre overser, overskrider eller reducerer dine behov og det som er betydningsfuldt for dig, så vil selvfølelsen og dit værd reduceres. Dvs. du kan føle dig forkert og du mister forbindelsen til dig selv og fornemmelsen af hvem du er. Særligt vigtigt er, om vores omsorgspersoner formåede at møde os på en måde så vi følte os set, hørt og elsket.

Min egen historie er fortællingen om hvordan jeg i en længsel efter andres anerkendelse, gik fra at være styret af andres behov og forventninger, til mere at tilgodese egne behov og føle et større selvværd. Disse erfaringer samt min indsigt i psykologi og terapi hjælper mig i mødet med andre, som står i lignende udfordringer.

Jeg er oprindelig uddannet sygeplejerske, hvilket jeg har arbejdet med de første 10 år af min karriere. Efterfølgende har jeg læst psykologi og undervist i dette, samt støttet studerende igennem uddannelser, som er ramt af fx angst og stress.

Sidenhen har jeg efteruddannet mig til narrativ psykoterapeut.

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutisk Forening og følger deres etiske principper.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Trine Kjær - Samtale Terapi

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Trine Kjær - Samtale Terapi findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Trine Kjær - Samtale terapi

CVR-nr:

42902675

Selskabsform

Personligt ejet Mindre Virksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

869030 Psykologisk rådgivning

Startdato:

01-01-2022

Ledelse/Administration
Trine Kjær Jensen

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

30824576

30 82 45 76

3082 4576

30 824 576