Om Trine Kjær - Samtale Terapi

Jeg tilbyder:Individuel terapi, hvor du også er velkommen til at tage en pårørende medNarrativ studierådgivningParterapiI perioder afvikler jeg også gruppeterapiJeg er særligt optaget af mindreværdsfølelser, stress, angst samt unges mistrivselJeg er medlem af Dansk Psykoterapeutisk Forening og følger deres etiske principper.

Min baggrund

Jeg er oprindelig uddannet sygeplejerske, hvilket jeg har arbejdet med de første 10 år af min karriere. Efterfølgende har jeg læst psykologi på universitetet og undervist i dette, samt støttet studerende igennem uddannelser, som er ramt af fx angst og stress. Jeg støtter fortsat unge som er ramt af forskellige problematikker igennem deres videregående uddannelse og holder oplæg om unges trivsel og mistrivsel

Sidenhen har jeg efteruddannet mig til narrativ psykoterapeut, Jeg er her optaget af hvordan oplevelser af angst, mindreværdsfølelser, forvirring, tristhed og tomhed kan bunde i overskridelse af det som er værdifuldt for mennesker. Hvis du selv eller andre overser, overskrider eller reducerer dine behov og det som er betydningsfuldt for dig, så vil selvfølelsen og dit værd reduceres. Dvs. du kan føle dig forkert, opleve manglende selvværd, mister forbindelsen til dig selv og fornemmelsen af hvem du er.

Måske du kan genkende dette:

Du tilsidesætter dig selv, føler et stort ansvar for andre og de mange krav i hverdagen. Du strækker dig langt for at leve op til andres og dine egne forventninger, hvilket kan give dig oplevelser af pres og stress. I - alligevel føler du dårlig samvittighed. Tankerne kredser om, hvad andre tænker om dig. Du føler dig forkert og mindreværdig og længes efter anerkendelse.

Igennem nærværende samtaler undersøger vi dine problemer samtidig med, at du får hjælp til, at finde frem til og anerkende det som er vigtigt for dig. Resultatet er et større selvværd, så du kan leve et liv mere i overensstemmelse med dine ønsker

  • Trine Kjær - Samtale Terapi Samtaleterapeuter, København - 1
  • Trine Kjær - Samtale Terapi Samtaleterapeuter, København - 2
  • Trine Kjær - Samtale Terapi Samtaleterapeuter, København - 3
  • Trine Kjær - Samtale Terapi Samtaleterapeuter, København - 4

Trine Kjær - Samtale Terapi, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

Trine Kjær - Samtale terapi

Selskabsform

Personligt ejet Mindre Virksomhed

Startdato:

01-01-2022

CVR-nr:

42902675

Selskabskapital

0

Omsætning

-

NACE-branche

869030 Psykologisk rådgivning

Ledelse/Administration

Fuldt ansvarlig deltager

Trine Kjær Jensen

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

-

Søgeord

Søgeord mangler

Alternative nummerformater

3082457630 82 45 763082 457630 824 576