Se på kort

udekøkkener 

gav 18 virksomheder i dette område

Smeko ApS Smede og Stålmontering

Vejstruprød Landevej 86093 Sjølund
logo

Vi udfører alle former for smede- og maskinarbejde, fra vanskelige svejse- og monteringsopgaver til udformning af rækværk, trapper og altaner i unikt design. Vi lægger vægt på at give en grundig rådgivning om materialer og design, så du får et produkt, der passer til omgivelserne og holder i mange år.

Smedefirmaet Bamc

Langagervej 36A4100 Ringsted
logo

Smed i Ringsted nær Haslev, Køge og Sorø.Smedefirmaet BAMC’s mål er at opfylde dine specielle ønsker og krav og derved få det optimale resultat. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og efterlader aldrig et projekt, uden at både du og vi selv er tilfredse med resultatet.Vi udfører opgaver for både private og erhverv.Kontakt os i dag

Tvis Tømrerfirma ApS

Åbent

Horslundvej 17550 Sørvad

Med mange års erfaring har jeg en solid viden om det at bygge og skabe, i træ. Jeg har lavet en del specialopgaver værkstedsopgaver snedkeropgaver, løsninger til fredede bygninger, kirker og lavet løsninger til folk som gerne vil have noget de andre ikke har. Vi er også specialister og udførende i bjælkehuse og træhuse - Tøv ikke med at kontakte mig!

JS Rustfri ApS

Åbent

Torbenfeldvej 42665 Vallensbæk Strand
logo

Skræddersyede kvalitetsløsninger i rustfrit stål. Vi laver løsninger i Rustfrit stål til både privat og erhverv. Skal din café, restaurant eller kantine have nyt inventar i topkvalitet, eller ønsker du en flot bordplade i rustfrit stål i hjemmet, så lad JS Rustfri udføre arbejdet.

SME-KON ApS

Åbent

Hvidager 47860 Spøttrup
logo

SME-KON er en kvalitetsbevidst smede- og maskinfabrik, der kan løse alle opgacer inden for faget. Vi har mange års erfaring og stor knowhow inden for fremstilling af produkter til betonindustrien, entreprenørbranchen, fødevareindustrien m.fl.Udover at være en målrettet og ordreproducerende virksomhed, har SME-KON en egen produktion af bl.a. forlængergafler, løftemateriel og produkter til betonindustrien. Vi specialproducerer vores produkter efter jeres ønsker og behov – fra design til produkt.

Kiboko

Lukket

Brombærhækken 174500 Nykøbing Sj
logo

Kiboko holder til på en gård midt i sommerhusområdet, ved Nordstranden, ud for Nykøbing Sjælland By. Kiboko har Nordvestsjællands største udvalg i udebrus til haven eller sommerhuset, hvis De har specielle ønsker til udebrus, eller udekøkken, så kan de fremstilles på Kibokos eget smedeværksted. Hvis De har andre ønsker til smedearbejde, så indgår jeg gerne i et forpligtende samarbejde om at opfylder Deres ønsker.

Living in Harmony / Mannilla-Huset

Smedeland 62600 Glostrup

Hjørring Pejsecenter ApS

(5)

Frederikshavnsvej 3269800 Hjørring

Egebjerg Smedeværksted v/Søren Christensen

Gl Egebjergvej 238700 Horsens

Stenlille Hegn og Legepladsudstyr ApS

Banevænget 74295 Stenlille

Skovgård Byg & Belægning

Bødkervej 87490 Aulum

Hagir ApS

Himmerlandsvej 29, 2. sal. th2720 Vanløse

Gyldenvang Anlæg & Entreprise

Svestrupvej 273650 Ølstykke

Murerfirmaet Rishøj A/S

Værkstedsvej 145591 Gelsted

Den Jyske Havemand

Kvædevej 208600 Silkeborg

Terrazzo-Manden - Aarestrup Østergaard

Aarestrupvej 1667470 Karup J

Murermester Sørenn K. Salsby

(5)

Lyngvej 26, 3. sal. tv2800 Kongens Lyngby

Køkkenforum

Haderslevvej 276000 Kolding