Se på kort

udkørende fodplejere 

gav 8 virksomheder i dette område

Den rullende Fodpleje Svendborg

(1)

Karen Skrams Vej 85700 Svendborg
logo

Fodplejer Jette Weber kommer når du har brug for det. Jeg er mobil fodplejer og kommer til dig om det er i et privat hjem, et plejehjem eller et ældre center.Ring til mig på tlf. 50 91 26 94 så finder jeg en tid der passer dig.

Sydvestfyn Lægeex.fodplejer Lotte Ørnholm

Åbent

Østergade 41B5600 Faaborg
logo

Vi er en gruppe spændende behandlere, der alle arbejder professionelt for din sundhed og dit velvære. Vi forebygger, behandler og rådgiver. Vi tilbyder bl.a. akupunktur, fodpleje, healing, massage, hudpleje, zoneterapi og øreakupunktur m.m. Få behandlet dine fødder i dit eget hjem, så du sparer besværet med selv at besøge en fodplejeklinik. Vi kører ud tirsdag, onsdag og torsdag. Du er velkommen til at kontakte os for mere information.

Gittes Fodklinik

Lukket

Rosenvang 84990 Sakskøbing
logo

Lægeeksam. fodplejer Gitte Nielsen byder velkommen i klinik centralt beliggende i Sakskøbing, med parkering lige ved døren. Jeg tilbyder behandling både i min klinik og ude i hjemmet. Jeg kan hjælpe med at søge helbredstillæg, og der er mulighed for aften- og weekendtider. Læs mere på om, hvad jeg tilbyder af fodbehandlinger på min hjemmeside og kontakt mig gerne for en snak.

Lilly's Fodpleje

Lukket

Maltvej 486600 Vejen
logo

Ringer du til mig, kommer jeg til dig! Få af os har helt sunde fødder, mange af os er flove over vores fødder, endnu flere af os har problemer med fødderne. Telefontid mandag, tirsdag, onsdag og torsdag 8:30 - 16:00.

Din-Fodklinik v/ Marianne Jensen

Lukket

Orionvej 784700 Næstved

Udkørende statsautoriseret fodterapeut Elke Ivert

Hvidovre Boulevard 142650 Hvidovre

Aalborg Fodpleje v/ Mette Drustrup

Åbent

Holbergsgade 7, kld9000 Aalborg

Fodplejeren v/ Britta Buur

Højmarken 394000 Roskilde