Om firmaet

Ugilt Spær er en virksomhed grundlagt i 1947 og har siden 1971 været i familien Jepsens eje. Firmaets målsætning er at levere kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser, til alle former for byggeri. Ugilt Spær bygger sin...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
98 93 30...
Adresse

Mosbjergvej 135A

9870 Sindal

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmeside

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Ugilt Spær er en virksomhed grundlagt i 1947 og har siden 1971 været i familien Jepsens eje. Firmaets målsætning er at levere kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser, til alle former for byggeri. Ugilt Spær bygger sin produktion på mange års erfaring, ekspertise og teknisk know how, kombineret med nytænkning, service og fleksibilitet. Ingen salg til private.

Spær

Ugilt Savværk A/S har produceret tandplade samlede træspær siden 1973 – vi har været med helt fra produktets start. I dag beskæftiger afdelingen 3 mand på kontoret ved normal drift 16 mand i produktion. Der produceres alt fra garage spær til spær med spændvidder op til 32 meter – større spær mellemunderstøttes.

Det er en fabrik med lave omkostninger, som hovedsagligt henvender sig til den målrettede kunde, hvor alt er sat i system, hvorved de lave omkostninger gerne skulle skinne igennem på prisen.

Tandpladesamlingerne har også anden anvendelse f.eks. til speciel emballage eller forskallingsspær – kun fantasien sætter grænser.

Kunden opnår altid det bedste resultat ved at få os med ind i byggeriets projekteringsfase. Giv os gerne et ring projekterende, som udførende og vi giver jer vores bedste rådgivning.

Fra vi modtager jeres tegninger – påbegynder vi projekteringen af konstruktionen, vi starter med at udarbejde spærplan og hovedopstalt, når de er godkendt, optegnes endelige tegninger til godkendelse.

Optegning/beregning forgår i vore 3d programmer, når de sendes i produktion, genereres der en ”elektronisk skæreliste”, herefter samles spærene og er klar til montering

Ugilt Spær A/Ss valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Ugilt Spær A/S

Omsætning

28 126 tkr

Afkastningsgrad

37.05 %

Antal ansatte

7

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Ugilt Spær A/S findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Kenneth Jepsen Ugilt Consult A/S

CVR-nr:

40652299

Selskabsform

Aktieselskab

Selskabskapital

2 500 000

NACE-branche

162300 Fremstilling af bygningstømmer og snedkeriartikler i øvrigt

Startdato:

10-07-2019

Ledelse/Administration
Pernille Winther

Bestyrelsesformand

Allan Frost Svendsen

Bestyrelsesmedlem

Proff logo
Alternative nummerformater

98933011

98 93 30 11

9893 3011

98 933 011