Valby Garncentrum logo

Valby Garncentrum

Om firmaet

Hos Valby Garncentrum finder du et stort udvalg af strikketilbehør, perler og materialer til broderi, herunder bl.a. strikkepinde fra Knit Pro, knapper, perler, broderier, grønlandsperler m.m. Her får du personlig service og...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
36 16 06...
Adresse

Toftegårds Allé 21

2500 Valby

Hjemmeside og e-mailSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Åbent

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Hos Valby Garncentrum finder du et stort udvalg af strikketilbehør, perler og materialer til broderi, herunder bl.a. strikkepinde fra Knit Pro, knapper, perler, broderier, grønlandsperler m.m. Her får du personlig service og rådgivning og der hersker altid en hyggelig og personlig stemning. Alle er velkomne, uanset om du er nybegynder eller en gravet strikker. Kom ind og få et godt råd med, når du køber dit garn, dine strikkeopskrifter eller broderier.

Garnbutikken med det store udvalg

Garnbutik i Valby med personlig service og rådgivning. I Valby Garncentrum hersker der altid en hyggelig og personlig stemning. Uanset om du er nybegynder eller en gravet strikker - alle uanset niveau er velkomne. Få et godt råd med, når du køber dit garn, dine strikkeopskrifter eller broderier.

Ejeren af garnbutikken, Ingelise Mortensen, har mange års erfaring med at strikke, sy og brodere. Ingelise kender fagområdet og materialerne til fingerspidserne. Hun strikker og broderer selv.

I Valby Garncentrum finder du strikkegarn fra:

- Hjertegarn

- Sandnes

- Mayflower

- Onion

Er du ny i strikningens kunst - eller savner du måske nye udfordringer? I Valby Garncentrum finder du strikkeopskrifter i overensstemmelse med dit niveau.

Læg vejen forbi garnbutikken i Valby og se katalogerne med strikkeopskrifter.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Valby Garncentrum

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Valby Garncentrum findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

VALBY GARNCENTRUM V/INGELISE MORTENSEN

CVR-nr:

14087796

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

475100 Detailhandel med kjolestoffer, garn, broderier mv.

Startdato:

01-04-1988

Ledelse/Administration
Ingelise Mortensen

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

36160634

36 16 06 34

3616 0634

36 160 634