Om firmaet

Uanset om du skal have udskiftet alle VVS-installationer på badeværelset, have udskiftet alle udvendige tagrender, ønsker at få monteret gulvvarme i hele hyblen, så kan vi uden tvivl klare opgaven for dig.​​ Vores mandskab er...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
70 60 53...
Adresse

Erantisvej 12

2970 Hørsholm

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Åbent

Bedømmelser

(1)

Gå til bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Uanset om du skal have udskiftet alle VVS-installationer på badeværelset, have udskiftet alle udvendige tagrender, ønsker at få monteret gulvvarme i hele hyblen, så kan vi uden tvivl klare opgaven for dig.​​ Vores mandskab er altid uhyre effektivt og omhyggeligt, og du kan derfor vide dig sikker på, at arbejdet med garanti bliver udført pertentligt og professionelt, hvis du vælger os til at udføre VVS-opgaver for dig.​​

Generel beskrivelse

Vi kan hjælpe dig med at løse dit behov inden for service, forsikringsskader og entrepriser. Og uanset om du er privatkunde, erhvervskunde eller forsikringsselskab så løser vi alt fra små opgaver til store opgaver med samme høje krav til kvalitet, service og økonomi. Det gælder lige fra de små, enkle til de store, komplekse opgaver.

Vi råder over servicevogne, med egne mobile værksteder.

Læs mere på vores hjemmeside

Sådan booker du os

Er du i tvivl om hvordan du booker vores services? Så se vores video på hjemmesiden. Her forklarer vi hvor nemt det er at få udført VVS arbejde. Du kan nemlig bestille tid her på siden - direkte i vores kalender.

Se mere på vores hjemmeside

Bedømmelser

daniel kierulff-hansen

Mere end et år siden

SUPER SERVICE OG DYGTIGE HÅNDVÆRKERER.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Varme og Energi ApS

Omsætning

2 809 tkr

Afkastningsgrad

8.79 %

Antal ansatte

4

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Varme og Energi ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

VARME OG ENERGI ApS

CVR-nr:

33865821

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

80 000

NACE-branche

432200 VVS- og blikkenslagerforretninger

Startdato:

07-08-2011

Ledelse/Administration
Proff logo
Kategorier
Søgeord
Alternative nummerformater

70605353

70 60 53 53

7060 5353

70 605 353