Om Vejle Psykoterapi v/ Marianne Elsig

Vejle Psykoterapi arbejder med samtaleterapi, individuel-, par-, familieterapi, sorg/krise – stress.I mit terapeutiske arbejde ser jeg mennesket med potentialer, der kan støttes og udvikles. Jeg vil støtte dig i at være og trives med dig selv og i de aktuelle relationer, du indgår i. Du er ansvarlig for dit eget liv, og de valg du træffer. Gennem samtalerne kan du få støtte til at finde frem til de valg, der er gode for dig.

Hvem er jeg?

Jeg er uddannet og eksamineret psykoterapeut fra Psykoterapeutisk Institut Aarhus (PIAA). Jeg arbejder oplevelses -og relationsorienteret, ud fra et humanistisk, eksistentielt værdigrundlag.

Foruden en 4-årig uddannelse som psykoterapeut, er jeg uddannet sygeplejerske og pædagog. Jeg har arbejdet med mange mennesker i alle aldre, i mange livsfaser. Gennem mit arbejde som pædagog i fri- og folkeskole har jeg stor erfaring i børns udvikling og deres reaktioner i forhold til, hvordan familien fungerer lige nu.

Gennem mit tidligere virke som sygeplejerske og tilknytning til rådgivningen på Kræftens

Bekæmpelse har jeg arbejdet med mennesker i dyb krise og sorg og oplevet, hvordan sygdom kan udløse kriser i det enkelte menneskes liv i forhold til omgivelser, kæreste, familie, venner og kolleger.

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening, som stiller høje krav til arbejdsmetoder og etik. Jeg er uddannet på et godkendt institut, der er evalueret efter de vejledende kriterier, som er opstillet af Socialministeriet, Undervisningsministeriet og Sundhedsministeriet.

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • Vejle Psykoterapi v/ Marianne Elsig Psykologisk rådgivning, Vejle - 1
  • Vejle Psykoterapi v/ Marianne Elsig Psykologisk rådgivning, Vejle - 2

Vejle Psykoterapi v/ Marianne Elsig, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

-

Selskabsform

-

Startdato:

-

CVR-nr:

-

Selskabskapital

-

Omsætning

-

NACE-branche

Ledelse/Administration

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

-