Se på kort

velværebehandlinger 

gav 1021 virksomheder i dette område

Thy Fodpleje

Åbent

Strandbakken 287700 Thisted

Bag Thy Fodpleje står lægeexam. fodplejer Anne-Marie Rokkjær. Jeg er uddannet ved den branchegodkendte fodplejeskole i Aulum, Fodplejeskolen Holstebro. Jeg er medlem af SADF, hvilket giver dig sikkerhed for faglig, kompetent og seriøs behandling.

Bodycare Bagenkop

Lukket

Vestervej 45935 Bagenkop
logo

Velkommen til Bodycare Bagenkop. Vi tilbyder forskellige former for massage samt hud- og fodpleje. Kontakt os for yderligere information.

Fodterapi v/ Knirke Holm

Åbent

(5)

Birkedalsvej 35V, 1. sal. sal3000 Helsingør
logo

Vi tilbyder hjemmebehandling. Som statsautoriserede fodterapeuter er vi her på klinikken medlemmer af Danske Fodterapeuter.

Din Fodplejer Viborg

Åbent

Skottenborg 128800 Viborg

Velkommen til en verden af velvære. I min klinik tilbyder jeg en lang række behandlinger. I klinikken er der ligeledes et stort udvalg af cremer, såler, neglelak m.m. Ring og aftal en tid til forkælelse, med dig i centrum.

Fokus På Fødder

Åbent

Østergade 5A5600 Faaborg
logo

Her er dine fødder altid i gode hænder,

Fokus På Fødder

Åbent

Havnegade 1185900 Rudkøbing
logo

Her er dine fødder altid i gode hænder.

Gråsten Fodpleje

Åbent

Vibevej 226300 Gråsten
logo

Mit navn er Anne Vogt og jeg er indehaver af Gråsten Fodpleje som ligger på Vibevej 22 i Gråsten.Der kan parkeres lige ved klinikken. Det er vigtigt for mig at mine kunder altid føler sig tilpas når de kommer hos Gråsten Fodpleje og tavshedspligt er en selvfølge.

Jofies Fodpleje v/Joan Elkjær

Åbent

Græsvang 82740 Skovlunde
logo

Jeg er uddannet fodplejer fra Københavns fodplejeskole og har de sidste 28 år arbejdet inden for sundhedsfaktoren, de sidste 12 år som social- og sundhedsassistentJeg er 46 år og bor i det skønne Skovlunde, hvor min klinik også ligger. Jeg er udekørende hver onsdag.

Beauty By Crone ApS

Åbent

Stubkaj 7E, st. sal. th2150 Nordhavn
logo

Velkommen til Beauty By Crone. Lægeeksamineret Kosmetolog og fodpleje klinik beliggende i Nordhavnen. I klinikken kan der betales med MobilePay og kontanter. Bestilling af tid forgår kun over online booking på hjemmesiden. Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp er du velkommen til at kontakte klinikken.

Ønske - Negle Wellness & Academy

Åbent

Vesløs Stationsvej 277742 Vesløs

Nythåb's Fodklinik

Åbent

Ivar Huitfeldts Gade 798200 Aarhus N
logo

Velkommen på Nythåbs Fodklinik der har eksisteret siden 1956. På klinikken vil du blive mødt af Fodplejer Pia Larsen og Statsaut. Fodterapeut Annie Jensen der modtager lægehenvisninger. Vi har begge mange års erfaring i behandling af fodlidelser som nedgroede negle, hælrevner, ligtorne, hård hud osv. og ikke mindst vejledning i hvad du selv kan gøre for at mindske eller undgå fodproblemer. Gode adgangsforhold og gratis parkering udenfor klinikken.

Klinikbutikken Hos Susanne

Åbent

Østergade 15A7620 Lemvig
logo

Fodpleje, indlæg og sko samt støtte og kompression. Stokke og tilbehør. På adressen finder du også negleteknikker og kosmetolog/hudterapeut.

Frie Fødder

logo

Jeg er din lokale mobile fodplejer i Næstved og omegn. Hvis man ønsker mine behandlinger, så skal man lave en aftale med mig, fordi jeg har ikke faste åbningstider

Fod I Fokus v/Karin Jørgensen

Overvejen 225792 Årslev
logo

Fodpleje er for mig lig med sundhed og velvære. Har du problemer med dine fødder og negle, fx hård hud, ligtorne og indgroede negle? Trænger du til selvforkælelse og lidt ekstra luksus som fodmassage, voksbehandling eller gel-negle? Eller er du bare nysgerrig? Så ring til mig eller kom forbi til en snak og en kop kaffe, så finder vi ud af, hvad der er rigtigt for dig.

Bakowsky Klinik for fodterapi

Torvegade 16330 Padborg
logo

Statsautoriseret fodterapeut med behandling i nye flotte lokaler. jeg tilbyder forebyggelse og behandling af diverse fodlidelser, lige fra nedgroede negle, beskæring af hård hud, ligtorne, hælrevner, indlæg, til rådgivning om fodpleje. Vi giver individuelt råd og vejledning i pleje, forebyggelse og behandling. Ring for aftale.

Vibs Hjemmefodpleje

(5)

Bøgevang 157100 Vejle
logo

Fodpleje i eget hjem. Slip for at skulle ud af døren, jeg kommer hjem til dig på din adresse i Vejle og omegn. Du får fodbad. Derfefter klipper, renser og sliber jeg dine negle, fjerner hård hud og beskærer ligtorne. Til sidst får dine fødder creme og let fodmassage. Tilskud fra helbredskortet trækkes fra på regningen - jeg klarer mellemregningen med kommunen.

Østerbro Fodterapi v/Annette Maack

Vennemindevej 382100 København Ø
logo

Hos Østerbro Fodterapi kan du trygt læne dig tilbage i stolen og tage en velfortjent pause fra hverdagen, mens dine fødder får den opmærksomhed, de fortjener. Du kan vælge at få en klassisk fodbehandling, hvor komfort og æstetik er i højsædet. Det er en god måde at holde fødderne sunde og samtidig forebygge fodproblemer. Du kan også vælge en udvidet behandling, der – ud over velvære – fokuserer på lidelser eller mere tidskrævende områder. Du kan trygt lægge dine fødder i mine hænder.

Bredballe Fodpleje v/ Susanne Fryland

Åbent

Frydenlund 4197120 Vejle Øst
logo

Jeg er uddannet lægeeksamineret fodplejer med ca. 30 års erfaring. Har desuden en uddannelse som kosmetolog, og ligeledes som social og sundhed-assistent. Med denne baggrund falder det mig også meget naturligt at behandle ældre og demente kunder. Man har mulighed for at få behandling på min klinik eller få besøg af mig i hjemmet eller på plejehjemmet. Ud over fodplejen tilbyder jeg også manicure evt. med lak eller shellac.

Klinik For Fodterapi v/ Annemarie F Michaelsen, Charlotte Madsen og Jane Bjerre Madsen

Åbent

Valseværksgade 8B, st. sal. tv3300 Frederiksværk
logo

Vi yder alle fagets specialer, herunder klipning af negle, beskæring af hård hud og ligtorne samt fremstilling af aflastninger. På klinikken betjenes du af fodterapeuterne Annemarie F. Michaelsen, Charlotte Madsen og Jane Bjerre Madsen, som giver individuelt råd og vejledning i pleje, forebygning og behandling. Vi modtager patienter med lægehenvisning og har ydernummer samt tilskud fra Danmark. Helbredstillæg fra kommunen fratrækkes direkte fra regningen. Du er velkommen til at kontakte os.

Klinik for fodterapi

Lukket

Søndergade 88620 Kjellerup
logo

Åben efter aftale - Telefontid mellem 12:00-13:00 undtagen fredag.På Klinik for Fodterapi yder vi alle specialer, såsom klipning af negle, beskæring af hård hud og ligtorne samt fremstilling af aflastninger. Vi giver individuelt råd og vejledning i pleje, forebygning og behandling. Du er meget velkommen til at kontakte os for yderligere information.

Birgits Fodpleje

Åbent

6.Julivej 837000 Fredericia
logo

Vi glæder os til at tage hånd om dine fødder. Forkæl en du holder af med et gavekort. Åben efter aftale.

Lilly's Fodpleje

Åbent

Maltvej 486600 Vejen
logo

Ringer du til mig, kommer jeg til dig! Få af os har helt sunde fødder, mange af os er flove over vores fødder, endnu flere af os har problemer med fødderne. Telefontid mandag, tirsdag, onsdag og torsdag 8:30 - 16:00.

Klinik For Fodterapi v/Mette Stolberg Bojer

Åbent

(5)

Arnkilgade 266400 Sønderborg
logo

I klinikken får du fodbad, klippet negle, renset og filet neglene, fjernet hård hud, evt. ligtorne. Afsluttes med en god creme, samtidig får du information og vejledning i sko, indlæg, fodøvelser, korrekt negle klip og cremer. Vi laver også bøjler til nedgroede negle. Vi udsteder gerne gavekort. Er du diabetikker eller har du nedgroet negle kan du med henvisning fra egne læge får tilskud fra det offentlige.

Statsaut. Fodterapeut v/ Tina Sørensen

Lukket

Bovinsgade 159900 Frederikshavn
logo

Statsautoriseret fodterapeut Tina Sørensen er mobil fodterapeut. Hun tilbyder behandling af bl.a. ligtorne, indlæg, fodindlæg, hård hud og nedgroede negle m.m.

Fodpleje v/Helle Urup-Pedersen

Krogagervej 27200 Grindsted
logo

Vi tilbyder forebyggelse og behandling af dine fødder. Kontakt os for mere information.