Ruteplan

velværebehandlinger

gav 1129 firmaer
Kort
 • Sønderbrogade 131
  8700 Horsens
  Vis ruteplan
  26 29 50...
  Vis nummer
  Klinikken ejes og drives af lægeexam. Fodplejer/SSA Kirsten Andresen. Jeg tilbyder behandling i klinikken eller udebehandling i Horsens, i borgerens eget hjem/ eller plejehjem.Der er fri parkering ved klinikken.Klinikken er handicapvenlig.Busstoppested ved klinikken.Bybus rute 7 Rute 202/105
 • Rugbjergvej 14
  7490 Aulum
  Vis ruteplan
  29 28 33...
  Vis nummer
  Jeg tilbyder forebyggelse og behandling af diverse fodlidelser, lige fra nedgroede negle, beskæring af hård hud, ligtorne, hælrevner, indlæg, til rådgivning om fodpleje. Mandage er jeg på udebehandlinger og tirsdag til fredag træffes jeg på klinikken. Konsultation efter aftale.
 • Fredensgade 26F
  8000 Aarhus C
  Vis ruteplan
  21 66 21...
  Vis nummer
  Klinik for fodterapi v/ Tina Virring byder dig velkommen i nye lyse lokaler tæt på offentlig transport. Vi er 4 stats. autoriserede fodterapeuter tilknyttet klinikken. Vi har ydernr. og arbejder med alle fagets specialer. Desuden tilbyder vi bl.a. alm. fodbehandling, fremstilling af indlæg samt råd & vejledning vedr. fødder og fodtøj. Vi tilbyder behandling i klinikken samt i dit hjem, på institutioner, -hospitaler og plejhjem. Vi vejleder gerne om reglerne for tilskud .
 • Randersvej 8B
  8800 Viborg
  Vis ruteplan
  20 21 18...
  Vis nummer
  Inge Friis har været selvstændig i over 15 år og har erfaring med alle slags fodbehandlinger. Hun har klinik i både Viborg og Hadsund og begge steder finder du en hyggelig atmosfære og personlig service.
 • Mølleparken 49
  6240 Løgumkloster
  Vis ruteplan
  51 20 30...
  Vis nummer
  Jeg er SADF-godkendt fodplejer, din sikkerhed for god faglig uddannelse med enhelhedsorienteret, og omhyggelig behandling. En fodbehandling indledes med et fodbad, derefter gennemgås fødderne for evt. deformiteter samt fod- og neglesygdomme. Neglene klippes, renses og files. Vi fjerner hård hud, ligtorne, afhjælper nedgroede negle og giver vejledning om egen pleje.
 • Kærsangervej 19
  6800 Varde
  Vis ruteplan
  60 14 61...
  Vis nummer
  Lægeeksamineret fodplejer, Social- og sundhedsassistent LOTTE BOYSEN. Ringer du til mig...60 14 61 91 - kommer jeg til dig!
 • Bøgevang 15
  7100 Vejle
  Vis ruteplan
  26 83 04...
  Vis nummer
  (1
  Fodpleje i eget hjem. Slip for at skulle ud af døren, jeg kommer hjem til dig på din adresse i Vejle og omegn. Du får fodbad. Derfefter klipper, renser og sliber jeg dine negle, fjerner hård hud og beskærer ligtorne. Til sidst får dine fødder creme og let fodmassage. Tilskud fra helbredskortet trækkes fra på regningen - jeg klarer mellemregningen med kommunen.
 • Bovinsgade 15
  9900 Frederikshavn
  Vis ruteplan
  61 78 98...
  Vis nummer
  Lukket
  Statsautoriseret fodterapeut Tina Sørensen er mobil fodterapeut. Hun tilbyder behandling af bl.a. ligtorne, indlæg, fodindlæg, hård hud og nedgroede negle m.m.
 • Lyngby Torv 11
  2800 Kongens Lyngby
  Vis ruteplan
  45 88 13...
  Vis nummer
  Lukket
  Sunde Sko er en butik under fodterapeuterne på Lyngby Torv, hvor du og dit barn kan få hjælp til at finde sko med den rigtige pasform til netop jeres fødder. Vores sko er udvalgt af fodterapeuter og vores personale er oplært af fodterapeuter. Vores børneafdeling er et hyggeligt og trygt sted for børn og forældre, vi har en god atmosfære og et akvarium der underholder børnene i ventetiden.
 • Rygaardsvej 4, 3. sal., Dør 6
  7000 Fredericia
  Vis ruteplan
  21 64 02...
  Vis nummer
  Hos os får du personlig service i afslappende omgivelser. Vi tilbyder diverse behandlinger.
 • Labæk 5, 1. sal. tv
  4300 Holbæk
  Vis ruteplan
  29 45 29...
  Vis nummer
  Stats aut. fodterapeut Birgitte Søndergaard tilbyder fodbehandling efter aftale. Ydernummer haves. Du er meget velkommen til at kontakte os for yderligere information.
 • Rødding Torvet 7
  6630 Rødding
  Vis ruteplan
  27 80 17...
  Vis nummer
  Hos Quintus Fodpleje får du den helt rigtige behandling af kliniskfodplejer Corina Bos. Klinikken tilbyder desuden Klinisk kosmetolog & hudterapeut til alle former for hudpleje og produkter.
 • Havnegade 30
  7620 Lemvig
  Vis ruteplan
  20 45 97...
  Vis nummer
  Dine fødder skal bære dig gennem et helt liv, og derfor skal du passe godt på dem. Jeg tilbyder pleje af dine fødder samt forebyggelse af eventuelle fodproblemer. Jeg behandler lidelser forbundet med dine fødder og gør på den måde hverdagen lidt lettere. Døjer du med hård hud, nedgroede negle, fortykkelse af negle, svamp, ligtorne, revnede hæle eller andre ømme punkter, kan jeg hjælpe og lindre eventuelle gener og smerter. Jeg blev uddannet i 2009 og har mange års erfaring inden for fodpleje.
 • Julianelund 100
  7120 Vejle Øst
  Vis ruteplan
  40 19 61...
  Vis nummer
  Åbent
  Jeg er uddannet lægeeksamineret fodplejer med ca. 30 års erfaring. Har desuden en uddannelse som kosmetolog, og ligeledes som social og sundhed-assistent. Med denne baggrund falder det mig også meget naturligt at behandle ældre og demente kunder. Man har mulighed for at få behandling på min klinik eller få besøg af mig i hjemmet eller på plejehjemmet. Ud over fodplejen tilbyder jeg også manicure evt. med lak eller shellac.
 • Torvegade 1
  6330 Padborg
  Vis ruteplan
  25 48 58...
  Vis nummer
  Statsautoriseret fodterapeut med behandling i nye flotte lokaler. jeg tilbyder forebyggelse og behandling af diverse fodlidelser, lige fra nedgroede negle, beskæring af hård hud, ligtorne, hælrevner, indlæg, til rådgivning om fodpleje. Vi giver individuelt råd og vejledning i pleje, forebyggelse og behandling. Ring for aftale.
 • Dølbyvej 133, Vinde
  7800 Skive
  Vis ruteplan
  40 83 05...
  Vis nummer
  Har du travlt i hverdagen. er ældre eller gangbesværet, så er det intet problem. Jeg tilbyder behandling i eget hjem, på plejecentre, institutioner/bosteder samt sygehuset. Behandling af sukkersygepatienter og bøjlebehandlinger foregår uden tilskud. Ring og book en tid i dag.
 • Drejøvej 3
  9900 Frederikshavn
  Vis ruteplan
  23 34 88...2
  Vis nummer
  Ta en lille pause med Ro og Forkælelse til dig :) Fodplejebehandling - afhjælpning af alle fodproblemer. Zoneterapi, måske sammen med Massage og/eller Øreakupunktur, du bestemmer. Behandler siden 1997.Tilskud fra Danmark, Danica o.lign. Velkommen :)
velværebehandlinger gav 1129 firmaer