Ruteplan

velværecentre

gav 4915 firmaer
Kort
  • Industrivej 7
    6230 Rødekro
    Vis ruteplan
    74 69 40...
    Vis nummer
    Åbent
    Hos BIOSHETIQUE, Rødekro sælges kvalitetsprodukter, der fremstilles hos LABORATOIRE BIOSTHETIQUE, Pforzheim inden for den mest moderne og videnskabelige stand. Der anvendes specielle virkestofkomplekser, der viser gode resultater inden for hud- og hårpleje samt dekorativ kosmetik. Produktfilosofien er baseret på et moderne helhedskoncept, hvor man ser på hele menneskets velvære, med pleje fra top til tå.
  • Frankrigsgade 35
    2300 København S
    Vis ruteplan
    32 59 47...
    Vis nummer
    Åbent
    Medlemskab fra 199-349 kr pr. måned. For 349 kr får du : Gratis personlig programlægning /opfølgninger - Adgang til bad - Adgang til sauna/infrarød sauna - Adgang til Svømmehal - Holdtræning som fx Yoga - Body sds- Virtupro / Cykelsimulator.
  • Tinghusgade 16
    5700 Svendborg
    Vis ruteplan
    62 80 04...2
    Vis nummer
    (1
    Lukket
    Hos Art of Hair Intercoiffure er vi et kreativt team af frisører som sætter kvalitet og personlig betjening i højsæde og vi lægger stor vægt på at finde netop den frisure og de produkter, der passer bedst til dig. Vi giver gerne råd om, hvordan du bedst plejer dit hår. Vi bestræber os på at give vores kunder den bedste oplevelse og holder os løbende up to date i forhold til de nyeste trends inden for hårmoden. Du er meget velkommen til at kontakte os for at booke en tid.
  • Søndergade 56
    7850 Stoholm Jyll
    Vis ruteplan
    97 54 16...
    Vis nummer
    Hos Stoholm Fritids- og Kulturcenter, Sportel og Sports lab. ser vi det som vores fornemste opgave at udvikle stedet til det bedste af det bedste for vore gæster. Derfor er vi et center i bevægelse - altid på vej og altid med mange bolde i luften. Se mere på vores hjemmeside.
  • Kirkevej 2A
    6360 Tinglev
    Vis ruteplan
    74 64 25...2
    Vis nummer
    Lukket
    Kårret som årets forhandler 2017 af Medex. Medex holder med sine nærende aktive produkter huden vital og smuk. Jeg er uddannet aut. DKF kosmetolog i 1985 på Sønderjyllands Kosmetologskole og har i flere år undervist i hudpleje. Jeg tilbyder flere former for hudbehandling bl.a. Ansigtsbehandling, farvning af bryn og vipper, AHA lift samt ansigtsakupunktur. Ring for yderligere information eller læs mere på hjemmesiden: www.hannehudpleje.dk
  • Amager Strandvej 22F
    2300 København S
    Vis ruteplan
    60 58 58...
    Vis nummer
    Lukket
    KARINA KNUDSEN® er Amagers største frisør. Højt til loftet, god humor, cool lounge med kaffe, vin og… Læs mere
  • Tuxensvej 1
    2700 Brønshøj
    Vis ruteplan
    38 28 29...
    Vis nummer
    (1
    Lukket
    Velkommen til Clinique Harmonie. En klinik for hudpleje, spa- og kropsbehandlinger, massage, zoneterapi & håndpleje for både mænd og kvinder. Klinikken har eksisteret siden 1998 og har hjemme i en af Brønshøjs dejlige villaer på en stille sidevej, kun 30 meter fra Frederikssundsvej. Jeg gør altid mit ypperste for at leve op til mit navn. Nemlig at skabe HARMONIE mellem ro, god tid, professionalisme og personlig betjening. Kommer du uanmeldt, så venligst ring inden, så du ved om jeg er ledig.
  • Jernbanegade 23
    3600 Frederikssund
    Vis ruteplan
    47 36 14...
    Vis nummer
    Lukket
    Beauty Spot, Frederikssunds flotteste skønhedsklinik midt i gågaden, tilbyder rolige og hyggelige omgivelser. Vi lægger vægt på, at give dig en luksuriøs oplevelse med målrettet hudpleje og velvære. Det skal være afslappende og hyggeligt, et pusterum i hverdagen, så man får ladet batterierne op. Vi er løbende på kursus, hvilket sikre dig, at vores rådgivning med hensyn til hudpleje og vores behandlinger altid er helt opdateret. Hos Beauty Spot sættes skønhed og velvære i fokus.
  • Hasseris Bymidte 19
    9000 Aalborg
    Vis ruteplan
    98 18 87...
    Vis nummer
    Lukket
    Hos Skin Care kan du få mange forskellige ansigtsbehandlinger. Vi kan derudover tilbyde forskellige former for Make-Up, farvning af vipper og bryn, samt pleje af hænder og fødder og hårfjerning med voks . Kontakt os for at booke en tid.
  • Storegade 88, 2. sal.
    6100 Haderslev
    Vis ruteplan
    74 62 10...
    Vis nummer
    Lukket
    Vi laver ansigtsbehandlinger, behandling af rynker, fodbehandling og permanent makeup. På CK Kosmetisk byder vi servicemindede, professionelle behandlinger til hele familien, udført i en afslappet og professionel atmosfære. Klinikken ligger på Nørretorv 3, i lokalerne hos CK Kosmetisk Klinik.
  • Orionvej 78
    4700 Næstved
    Vis ruteplan
    27 64 46...
    Vis nummer
    Åbent
    Jeg holder til i en lille hyggelig klinik i Næstved bag Bilka, jeg er også udekørende fodplejer, og kører i Næstved kommune og omegn. Jeg tilbyder desuden en del behandlinger inden for Welness og Skønhed som vipper/brun, negle, Japansk lifting, voksbehandling, massage osv. Klinikken er handicapvenlige. Der er gratis parkeringsforhold lige foran min dør. Jeg sætter en ære i at give dig en omsorgsfuld og faglig kompetent behandling.
  • Kattesund 19, st. sal. tv
    8700 Horsens
    Vis ruteplan
    71 90 42...
    Vis nummer
    Lukket
    BV Nails er en lille hyggelig klinik, hvor kvalitet, forkælelse, dejlig atmosfære og god service er en selvfølge. Vores dygtige negleteknikere står altid klar til at give dig et professionelt neglelook. Alle vores behandlinger udføres med produktkvalitet, og er målrettet efter at give dig flotte negle på både hænder og fødder. Vi tilbyder alt fra shellac, til forlængelse og forstærkning af egne negle i gelé.
  • Asylgade 29
    9900 Frederikshavn
    Vis ruteplan
    40 41 01...
    Vis nummer
    Åbent
    Alle behandlingerne bliver tilpasset og skræddersyet efter dine specifikke behov og ønsker den dag du kommer. Jeg bruger hudplejeserien Exuviance til mine ansigtsbehandlinger, og kan kombinere dette med massage og lysterapi. Du behøver kun at beslutte, hvor lang tid du ønsker, at jeg skal bruger på din hud – så vælger jeg den ansigtsbehandling, produkter og teknikker, som skal til for at skabe det bedste resultat.
  • Godthåbsvej 268 st.
    2720 Vanløse
    Vis ruteplan
    31 70 23...2
    Vis nummer
    Lukket
    BeBe Hair&Beauty er en skønhedsklinik med kombineret frisør og kosmetolog behandling. Vores mål er at inspirere dig til at bringe det bedste ud af dig selv. Det gør vi på en kreativ og professionel måde ved at tilbyde dig den bedste behandling til overkommelige priser.
  • Østergade 9
    9560 Hadsund
    Vis ruteplan
    98 57 57...
    Vis nummer
    Lukket
    Med mere end 23 års erfaring som selvstændig kosmetolog, sætter jeg en ære i at give en omhyggelig behandling, der giver resultater og oplevelser ud over det sædvanlige. Der benyttes de bedste produkter inden for moderne hudpleje. Jeg tilbyder blandt andet ansigtsbehandlinger, voksbehandlinger, bryn og vipper m.m.
  • Vestergade 62
    8600 Silkeborg
    Vis ruteplan
    86 80 38...
    Vis nummer
    Velkommen til Silkeborg Kosmetolog Skole. Vi er en moderne, tidsvarende skole, der uddanner kosmetologer og fodplejere. Vi kan tilbyde dig en uddannelse, der gør det muligt for dig, at opnå beskæftigelse indenfor mange spændende og forskellige områder. Se meget mere på vores hjemmeside: www.silkeborgkosmetologskole.dk
  • Møllervænget 1
    4390 Vipperød
    Vis ruteplan
    59 44 21...
    Vis nummer
    Lukket
    Vi vejleder både kvinder og mænd i alt vedrørende deres udseende. Vi har skabt vores egen kosmetik- og hudplejeserie, individuelle farvetest med tilhørende vifte, individuelle stiltest, tilhørende personlige stilmapper, både til kvinder og mænd. Se meget mere på vores hjemmeside. Her kan du også læse om vores forskellige behandlinger.
  • Algade 18A
    4760 Vordingborg
    Vis ruteplan
    81 19 84...
    Vis nummer
    Lukket
    Jeg tilbyder eyelash extensions i kvalitet, lang holdbarhed og faste opfyldninger, dine vipper er min top prioritet. Derudover sugaring og voks behandlinger til m/k, samt neglebehandlinger. Jeg hjælper dig med, at blive den bedste udgave af dig selv. Hos mig, bliver din drøm til virkelighed. Glamour Lash er beliggende kun 3 minutter gang fra Vordingborg Station. Åbningstiderne er ikke fastlagt, derfor kan du få den tid, der passer netop dig.
  • Slimmingevej 50
    4100 Ringsted
    Vis ruteplan
    51 91 64...2
    Vis nummer
    Åbent
    VillaVollerslev er en kombineret skønhedssalon og autoværksted under samme navn. Du kan derfor få skiftet dæk eller serviceret din bil imens du selv nyder en afslappende wellness massage i rolige omgivelser. Vi er beliggende imellem Køge, Ringsted og Haslev i den lille landsby Vollerslev med nem adgang fra både E20 og E47 motorvejen. Vi lægger stor vægt på god kundeservice med tid til den enkelte kunde.
  • Østergade 20, st. sal. th
    3600 Frederikssund
    Vis ruteplan
    47 38 88...
    Vis nummer
    (1
    På skønhedsklinikken lægger vi vægt på professionel og individuel kundepleje i vores hyggelige atmosfære. Vi prøver at skabe ro og afslapning om den enkelte kunde og give et afbræk i en stresset hverdag. Til behandlingerne anvendes højkoncentrerede produkter specielt fremstillet til professionel brug. Dette gør, at der altid vil kunne ses forbedring allerede efter første behandling. Inden behandlingen foretages altid en hudanalyse for at finde det rette produkt til den enkeltes hudtype.
  • H.C. Ørsteds Vej 41B, st. sal. tv
    1879 FREDERIKSBERG C
    Vis ruteplan
    53 70 80...
    Vis nummer
    Lukket
    Jeg tilbyder forskellige Holistiske Ansigts/Kropsbehandlinger og en af dem er Natural Facelifting, som er en alternativ til Botox/Filler eller kan kombineres med Botox/Filler behandlinger, da det er massage teknik og dette stimulere blødomløb, ansigtsmuskler samt fascia og forbedrer hudens udseende.
  • Karen Olsdatters Stræde 15C
    4000 Roskilde
    Vis ruteplan
    46 31 12...
    Vis nummer
    (1
    Lukket
    Vi byder dig til en verden af velvære, afslappende atmosfære - dit fri rum væk fra hverdagens stress. Her er DU i centrum. Vi ligger i hjertet af Roskilde i en af de ældste gader, hvor klinikken kommer til sin ret med dens sjæl, charme og atmosfære. Teamet hos Rikke Christensen SkinCare Lounge er uddannet kosmetikere, som arbejder professionelt med behandlinger og salg af produkter med høj kvalitet. Vi ser frem til at behandle dig og vejlede dig efter dine ønsker og behov.
velværecentre gav 4915 firmaer
Static map