Om firmaet

Vest Polering startede som virksomhed i 1985 og i dag er vi 2 vinduespudsere, der pudser i Ringkøbing, Hvide Sande, Lem, samt oplandet omkring byerne. Vi tilbyder vinduespudsning og vinduesvask til både private og erhverv til...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
20 40 21...
Adresse

Kirkebakken 3A

6950 Ringkøbing

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Vest Polering startede som virksomhed i 1985 og i dag er vi 2 vinduespudsere, der pudser i Ringkøbing, Hvide Sande, Lem, samt oplandet omkring byerne. Vi tilbyder vinduespudsning og vinduesvask til både private og erhverv til rimelige priser i et stort område. Giv os et uforpligtende opkald, så kommer vi forbi og giver dig en pris på rengøring af dine vinduer.

Vinduespudsning på den ''gammeldags'' metode

Vest Polering tilbyder vinduespudsning for privat og erhverv i Ringkøbing, og store dele af oplandet omkring Ringkøbing, Hvide Sande og Lem. Tjek om vi kører præcist i dit område under siden “Her kører vi” Vi er 2 vinduespudsere, der servicerer mange tilfredse kunder i forskellige intervaller. Hos Vest Polering gør vi vores bedste for altid at levere den bestilte ydelse til tiden og med høj kvalitet. Vinduespudsning er efterhånden mange forskelige ting, og derfor har vi også fulgt med udviklingen, og kan tilbyde at man kan få sine vinder pudser ved brug af et “Rentvandsanlæg” det er en metode hvor man ikke behøver at kravle op af en stige for at komme op til vinduerne, men man kan stå på jorden og vaske dem ved hjælp af en lang stang, det kan i mange situationer gøre at vi har mulighed for at rengøre vinduer, det ellers ville være meget besværligt, og dermed kostbart at få rengjort, eller måske helt umuligt. Hvis dette kunne have din interesse kan du læse mere om der under menupunktet “Rentvandsanlæg”.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Vest-Polering

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Vest-Polering findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Vest Polering/ Henrik Johnstad-Møller

CVR-nr:

92426556

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

812210 Vinduespolering

Startdato:

01-04-1985

Ledelse/Administration
Poul Henrik Johnstad-Møller

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

20402142

20 40 21 42

2040 2142

20 402 142