Om firmaet

Vi er en bred efterskole med plads til 120 elever og tilbyder 8. klasse, 9. klasse eller 10. klasse på efterskole. Vi er særligt kendt for at have et fantastisk og tæt fællesskab. Vi ligger placeret naturskønt i Vesthimmerland...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
98 64 53...
Adresse

Sognevejen 300

9631 Gedsted

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Vi er en bred efterskole med plads til 120 elever og tilbyder 8. klasse, 9. klasse eller 10. klasse på efterskole. Vi er særligt kendt for at have et fantastisk og tæt fællesskab. Vi ligger placeret naturskønt i Vesthimmerland og har masser af lækre faciliteter til rådighed både inde og ude.

Linjefag og valgfag til dig

Er du sporty, friluftsmenneske, kreativ, musiktalent eller måske det hele på samme tid - så er Vesterbølle Efterskole lige noget for dig.

På Vesterbølle Efterskole har du mulighed for at fordybe dig i linjefag, men du kan også vælge bredden ved at vælge en række valgfag. Uanset hvad du vælger, sætter du i høj grad selv præg på, hvordan dit skema skal se ud.

Badminton - Cheerleading - Esport - Fitness - Håndbold - Svømning - Rytmisk gymnastik - Yoga - Volley - Rytmisk musik - Kor - Billedkunst - Keramik - Kreativt design - Madkunst - Digital foto - Makerspace - Skriv & fortæl - Outdoor - Spansk ....og mange flere.

Vesterbølle Efterskoles valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Vesterbølle Efterskole

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

32

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Vesterbølle Efterskole findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

VESTERBØLLE EFTERSKOLE

CVR-nr:

72470915

Selskabsform

Øvrige virksomhedsformer

Selskabskapital

0

NACE-branche

853110 Ungdoms- og efterskoler

Startdato:

01-08-1983

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

98645380

98 64 53 80

9864 5380

98 645 380