Om Vesterby Miljø- Og Entreprenørservice ApS

Vesterby Miljø- og Entreprenørservice ApS har mange års erfaring med alle former for entreprenørarbejde. Vi arbejder først og fremmest med byggeri og anlæg, men udfører også gerne mindre opgaver som en del af en fagentreprise.

Vi tilbyder følgende former for entreprenørarbejde

Vesterby Miljø- og Entreprenørservice ApS har kompetencerne til at udføre en lang række opgaver såsom:

Kloakarbejde, herunder rottespærre, Renoveringsarbejde, Støbearbejde, herunder også støbning af fundamenter, Belægning, Drænarbejde og meget, meget mere…

I samarbejde med Ilderhede Kloak- og spuleservice, kan vi tilbyde en bred vifte af opgaver inden for kloakarbejde og rottebekæmpelse.

Hos Vesterby Miljø- og Entreprenørservice ApS lægger vi vægt på, at kunderne er tilfredse. Det sikrer vi gennem en god service, kvalitet i arbejdet og en professionel rådgivning, der altid har den optimale løsning som mål. Vi bestræber os på, altid at aflevere vores del af arbejdet inden for de aftalte tidsrammer og den fastsatte økonomi. De værdier er kendetegnende for alle vores arbejdsområder, for private kunder såvel som erhvervsdrivende og boligforeninger.

Vesterby Miljø- Og Entreprenørservice ApS' valgte links

Billedgalleri

  • Vesterby Miljø- Og Entreprenørservice ApS Kloakmester, Billund - 1
  • Vesterby Miljø- Og Entreprenørservice ApS Kloakmester, Billund - 2
  • Vesterby Miljø- Og Entreprenørservice ApS Kloakmester, Billund - 3
  • Vesterby Miljø- Og Entreprenørservice ApS Kloakmester, Billund - 4
  • Vesterby Miljø- Og Entreprenørservice ApS Kloakmester, Billund - 5
  • Vesterby Miljø- Og Entreprenørservice ApS Kloakmester, Billund - 6
  • Vesterby Miljø- Og Entreprenørservice ApS Kloakmester, Billund - 7
  • Vesterby Miljø- Og Entreprenørservice ApS Kloakmester, Billund - 8
  • Vesterby Miljø- Og Entreprenørservice ApS Kloakmester, Billund - 9
  • Vesterby Miljø- Og Entreprenørservice ApS Kloakmester, Billund - 10

Vesterby Miljø- Og Entreprenørservice ApS, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnVesterby Miljø- og Entreprenørservice ApS
SelskabsformAnpartsselskab
Startdato:17-12-2020
CVR-nr:41952563
Selskabskapital40000
Omsætning-
NACE-branche422100 Anlæg af ledningsnet til væsker

Ledelse/Administration

Thomas Sigvald VesterbyDirektør

Søgeord

FlisebelægningKloakmestrespuling af gylletankseptiktankesøoprensningslamsugersandfyldningmodtagestationertankinspektionbundfældningstanketæthedsprøvningkloakforstoppelserspuling af rørkloakspulingkloakopgaversløjfning af olietanketømning af septitankefaskinerkloakhjælpkloakdrænrodskæringerkloakafløbsugning af olietankfjernelse af isoleringsmaterialerKloakarbejdekloakservicetanktømningkloak tv inspektionmammutsugningsugning af isoleringsugning af lecakuglerspuling af drænsugning af lecastoppet bad afløbkloakerstoppet gulvafløbrensning af faldstammerstoppet badafløbkloakvirksomhedersandfangsbrøndeproduktflytningsandrensningkemitransportolie- ogslamafvandingolieudskillerkloakproblemersnerydningsandfyldning af rørfjernelse af isoleringSlamsugeretankrensningspulingSVS kloakservicetømning af olieudskillerkloakinspektionersugning af papirisoleringkloakrenserespildevandsanlægindustrispulingSlamsugningrensning af fedtudskillerestoppet kloaktømning af septiktankekloak-TVsandfyldning af tankstoppet køkkenafløbhøjvandslukkerekloakkerforsikringsskader kloaksugning af kloakrørspulingsløjfning af olietanktømning af samletankebetonfyldningerspuling af kloakkerrensning af brøndestenfyldning af rørAir-diggingomfangsdrænstenfyldningsugning af pumpebrøndeslamsugerfirmaerkloakstoprotorspulingKloakrensningolieudskillerefjernelse af gammel isoleringKloaksugning af betonbenzinudskillereoprensningsugning af jordsandfangtømning af fedtudskillersamletankestoppet toiletspuling af drænrørkloak vedligeholdelserspuling rørhøjtryksspulingkloakfirmaer

Alternative nummerformater

4042924040 42 92 404042 924040 429 240