Om firmaet

Vores speciale er mennesker og kompetencer. Vi formidler ledige job til de rette medarbejdere til gavn for alle parter. Tag med os en tur rundt på siden, se hvad vi kan tilbyde, log ind eller opret en profil. Vi er kun et klik...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
70 15 20...
Adresse

Vesterbrogade 15

7000 Fredericia

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Vores speciale er mennesker og kompetencer. Vi formidler ledige job til de rette medarbejdere til gavn for alle parter. Tag med os en tur rundt på siden, se hvad vi kan tilbyde, log ind eller opret en profil. Vi er kun et klik eller en opringning fra en aftale. Vi formidler arbejdskraft ud fra den holdning, at mennesker er mangfoldige og har krav på individuel behandling. Vi glæder os til også at lære dig at kende.

VKAREN.DK

REKRUTTERING

God rekruttering handler om at klarlægge en profil, der danner grundlag for udvælgelsen af den rette kandidat. Vores fornemste opgave er at matche den rette profil til din virksomhed.

ONSITE SERVICE

I vores Onsite service tilbyder vi at tilknytte en fast konsulent, som vil være til stede på din virksomhed på aftalte tidspunkter. Vores Onsite-konsulent varetager bl.a. opgaver som oplæring og vagtplanlægning.

TRY & HIRE

Vi tilbyder et Try & Hire forløb, hvor din virksomhed og vikaren i løbet af en aftalt periode vurderer, om der er basis for at fortsætte samarbejdet i form af en fastansættelse.

VIKARIATER

VKAREN.DK forsyner din virksomhed med fleksibel arbejdskraft i kortere eller længere perioder. Vi kan med kort varsel dække et akut behov for vikarer og sparer dig for tids- og ressourcekrævende rekruttering og opsigelsesvarsler.

TRANSPORT

VKAREN.DK – Transport vil være din nye samarbejdspartner inden for personale til transport. Vi har bl.a. følgende chaufførvikarer til rådighed: Flyttechauffør, Godschauffør, renovationschauffør, tankbilchauffør, kranfører.

ONLINE VIKARSYSTEM

VKAREN.DK har branchens bedste og mest brugervenlige vikarsystem. Vikarsystemet giver dig et komplet overblik over ordreflow fra bestilling af vikar til modtagelse af faktura.

PAYROLLING

Lad os overtage din lønadministration, vi hjælper med at aflønne dine medarbejdere, så de får deres løn til tiden. Vi følger gældende lovgivning og overenskomst- forhold, og sørger for alle sociale omk. som feriepenge, sygedagpenge mm.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Alternative nummerformater

70152011

70 15 20 11

7015 2011

70 152 011