Om firmaet

Som tandlæge og tandplejer klinik sætter vi en ære i at vejlede dig om den forebyggende tandpleje og eventuel tandbehandling. Vi tager gerne ansvaret for at hjælpe dig til sunde tænder gennem hele livet. Tillid er vores...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
45 87 22...
Adresse

Lyngby Hovedgade 66B

2800 Kongens Lyngby

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image

Om os

Som tandlæge og tandplejer klinik sætter vi en ære i at vejlede dig om den forebyggende tandpleje og eventuel tandbehandling. Vi tager gerne ansvaret for at hjælpe dig til sunde tænder gennem hele livet. Tillid er vores vigtigste valuta – vi måler vores succes på din oplevelse af tandlægebesøget og din lyst til at komme igen og/eller anbefale os til andre patienter.

Tandlægeskræk

En stor del af danskerne, lider af tandlægeskræk, man siger 4 ud af 10 danskere. Derfor har vi gennem årene specialiseret os i at behandle patienter, der lider af tandlægeskræk. Det vil sige, at hver gang vi skal behandle en patient, indleder vi med en dialog. Her snakker vi om dine ønsker og behov. På den måde kan vi møde dine forventninger og i højere grad forberede os på, hvordan vi kan gøre behandlingen tryg for dig.

Vi afleder din opmærksomhed på din tandlægeskræk med musik og tv.

vores behandlingsrum er udstyret med Sonos musikanlæg og et tv i loftet, så det er muligt at se din yndlingsserie eller høre lige netop den musik, som du ønsker.

VORES TÆNDER Tandkliniks valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

VORES TÆNDER Tandklinik

Omsætning

11 202 tkr

Afkastningsgrad

11.76 %

Antal ansatte

31

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra VORES TÆNDER Tandklinik findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Tandlæge Paulina Kempa ApS

CVR-nr:

37574759

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

50 000

NACE-branche

862300 Praktiserende tandlæger

Startdato:

30-03-2016

Ledelse/Administration
Proff logo
Kategorier
Søgeord
Odontologi, Bideskinne, Paradentose behandling, Parodontose, Blødende tandkød, Inman Aligner, Tandkrone, Skæve fortænder, Skift tandlæge, Tandbyld, Hvide tænder, Bedøvelse, behandling af tandlægeskræk, Søvnapnø, Porcelænsfacade, Tandlægeskræk, Flækket tand, Revner i tand, Snorkeskinne, behandlingsplaner, Tandbroer, Akut tandlæge, Tandforsikring, Tandplejer, Krone, Blister, Tandtråd, Tandkød efter snus, Knækket tand, voksentandpleje, Hul i tand, Caries, Tandlægeregning, Tandlæger, Tandrodsbetændelse, Gule tænder, Akut tandlægetid, Ondt i kæben, Kronebehandling, Tandlæge, Tandblegning tandlæge, hvide plastfyldninger, Sjögrens syndrom, Plak, Tandkødsbetændelse, Den gode tandlæge, Svælget, Tandbro, Invisalign, Rådne tænder, Tandbeskyttere, After, Tandpine, Tandrensning, Blottede tandhalse, Klinikassistent, Mundhygiejne, Mundtørhed, Gingivitis, Tandkirurgi, Røntgen, Visdomstænder, Blister i munden, Halitosis, Tandregulering voksne, Skæve tænder, Tandprotese, Kindtænder, Rodbehandling, Akuttid tandlæge, Skære tænder, Eltandbørste, Tandfacader, Billig tandlæge, Sygeforsikringen danmark tandlæge, Tandblegning pris, Ondt i tandkød, Mundskyl, Blegning af tænder, Fordele og ulemper ved tandbro, Tandimplantater, Tandsmerter, Hvad er paradentose, Huller i tænderne, Tandlægevagten, Tandsten, Tandudtrækning, Tandlæge priser, Tør i munden, Fluor i tandpasta, Tandlæge åbent lørdag, Skifte tandlæge, Klorhexidin, Specialtandlæge, Kirurgi, Syreskade tænder, Isninger i tænderne, Brintoverilte, Dårlig ånde, Studierabat
Alternative nummerformater

45872261

45 87 22 61

4587 2261

45 872 261