Wattar Gruppen Kognitivt Psykologcenter ApS logo

Wattar Gruppen Kognitivt Psykologcenter ApS

Om firmaet

Wattar Gruppen hjælper mennesker til at opnå større livskvalitet, velvære og balance i arbejds- og privatlivet gennem kognitiv teori og metode. Kontakt os for yderligere information.

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
33 11 22...
Adresse

Holbergsgade 14

1057 København K

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Åbent

9:00 - 15:30

Bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Wattar Gruppen hjælper mennesker til at opnå større livskvalitet, velvære og balance i arbejds- og privatlivet gennem kognitiv teori og metode. Kontakt os for yderligere information.

Supplerende oplysninger

Hos Wattar Gruppen har vi en mission om at hjælpe mennesker med at opnå større livskvalitet, velvære og balance i arbejds- og privatlivet.

Vores fælles lidenskab er, at vi alle brænder for at hjælpe folk. Gennem kognitiv terapi og metode hjælper vi dig med at skabe en god og glad tilværelse uden angst, uro og smerte. Hverdag oplever vi, hvordan folk får styrken, glæden og livet tilbage. Og det er stort for os! Hver gang!

Wattar Gruppen Kognitivt Psykologcenter ApSs valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Alternative nummerformater

33112284

33 11 22 84

3311 2284

33 112 284