Om Weide Diamantværktøj

Weide Diamantværktøj har gennem årene specialiseret sig i borende og skærende værktøj med diamant eller hårdmetal skær. Vort produktprogram spænder vidt. Vi fremstiller alle typer diamant- og hårdmetal kernebor på eget værksted og er leveringsdygtige til beton, sten, asfalt, mursten, gips, træ, plastik, gasbeton m.m. Kort sagt, kernebor til enhver opgave. Kontakt os for yderligere information eller besøg vores hjemmeside.

Supplerende oplysninger

Firmaet Weide Diamantværktøj blev grundlagt i 1989 af Erik Weide. Erik var indtil daværende tidspunkt sælger for et firma der solgte diamantkernebor, men valgte efter en tid selv at begynde at fremstille kvalitets diamantværktøj.

I 2002 udvidede han virksomheden, da han opkøbte det tidligere Højbo Sliberi.

Erik har drevet virksomheden frem til november 2005, hvor hans søn Jørgen Weide overtog. Jørgen har nu den daglige kontakt med kunderne og driver værkstedet.

Ydelser

Service på produkterne foregår på eget værksted. Renovering af kerne- og kronebor med nye segmenter, rør, gevind m.m. Reparation af stativer og maskiner til kerneboring. Renovering og lønslibning af skærende, klippende og borende værktøj.

Endvidere varetager værkstedet diverse maskinarbejde. Fremstilling af såvel standard som specialopgaver. Adaptere, forlængere samt andet tilbehør til skæreindustrien. Uddrejning af centerhuller, pinhuller m.m. i diamant og hårdmetalklinger.

I sliberiet servicerer vi med slibning af HM-klinger, HSS-klinger, sneglebor, trin- og pladebor, høvlknive, papirknive, kødhakkesæt, køkkenknive, haveredskaber m.m.

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • Weide Diamantværktøj Smedeværksteder, maskinværksteder, Esbjerg - 1
  • Weide Diamantværktøj Smedeværksteder, maskinværksteder, Esbjerg - 2

Weide Diamantværktøj, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

Weide Diamantværktøj Jørgen Møller Weide

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Startdato:

01-11-2005

CVR-nr:

29028303

Selskabskapital

0

Omsætning

-

NACE-branche

257300 Fremstilling af håndværktøj

Ledelse/Administration

Fuldt ansvarlig deltager

Jørgen Møller Weide

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

2