Om firmaet

Weide Diamantværktøj har gennem årene specialiseret sig i borende og skærende værktøj med diamant eller hårdmetal skær. Vort produktprogram spænder vidt. Vi fremstiller alle typer diamant- og hårdmetal kernebor på eget værksted...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
75 45 23...
Adresse

Mådevej 80

6705 Esbjerg Ø

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image

Om os

Weide Diamantværktøj har gennem årene specialiseret sig i borende og skærende værktøj med diamant eller hårdmetal skær. Vort produktprogram spænder vidt. Vi fremstiller alle typer diamant- og hårdmetal kernebor på eget værksted og er leveringsdygtige til beton, sten, asfalt, mursten, gips, træ, plastik, gasbeton m.m. Kort sagt, kernebor til enhver opgave. Kontakt os for yderligere information eller besøg vores hjemmeside.

Supplerende oplysninger

Firmaet Weide Diamantværktøj blev grundlagt i 1989 af Erik Weide. Erik var indtil daværende tidspunkt sælger for et firma der solgte diamantkernebor, men valgte efter en tid selv at begynde at fremstille kvalitets diamantværktøj.

I 2002 udvidede han virksomheden, da han opkøbte det tidligere Højbo Sliberi.

Erik har drevet virksomheden frem til november 2005, hvor hans søn Jørgen Weide overtog. Jørgen har nu den daglige kontakt med kunderne og driver værkstedet.

Ydelser

Service på produkterne foregår på eget værksted. Renovering af kerne- og kronebor med nye segmenter, rør, gevind m.m. Reparation af stativer og maskiner til kerneboring. Renovering og lønslibning af skærende, klippende og borende værktøj.

Endvidere varetager værkstedet diverse maskinarbejde. Fremstilling af såvel standard som specialopgaver. Adaptere, forlængere samt andet tilbehør til skæreindustrien. Uddrejning af centerhuller, pinhuller m.m. i diamant og hårdmetalklinger.

I sliberiet servicerer vi med slibning af HM-klinger, HSS-klinger, sneglebor, trin- og pladebor, høvlknive, papirknive, kødhakkesæt, køkkenknive, haveredskaber m.m.

Weide Diamantværktøjs valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Weide Diamantværktøj

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

2

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Weide Diamantværktøj findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Weide Diamantværktøj Jørgen Møller Weide

CVR-nr:

29028303

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

257300 Fremstilling af håndværktøj

Startdato:

01-11-2005

Ledelse/Administration
Jørgen Møller Weide

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

75452308

75 45 23 08

7545 2308

75 452 308