Om Wiborg & Partnere ApS

Wiborg & Partnere er et erhvervsmæglerfirma, som formidler investeringsejendomme. Vi har over 30 års erfaring med det danske og internationale ejendomsmarked og påtager os hovedsagligt vurderingsopgaver af fast ejendom. Desuden kan vi assistere med salg af alle typer erhvervsejendomme, udlejning af erhvervslejemål, vurdering af markedsværdi- og markedsleje, syn- og skøn samt investeringsrådgivning m.m. Vi ser frem til at byde Dem velkommen hos Wiborg & Partnere.

Generel beskrivelse

Wiborg + Partnere er et 100% selvfinancierende erhvervsmæglerfirma, der uafhængigt af kapitalinteresser er stiftet af Statsaut. Ejendomsmægler og valuar, civiløkonom Erik Wiborg.

Wiborg + Partnere har over 25 års erfaring med det danske og internationale ejendomsmarked og påtager sig hovedsagligt vurderingsopgaver af fast ejendom. Vi arbejder uafhængigt af kreditforeninger, banker og forsikringsselskaber og er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening der samtidig gennem indestår for vores økonomiske forpligtelser for så vidt angår deponerede midler samt rådgiveransvarsforsikring.

Vi rådgiver vores kunder om fast ejendom, og alle hermed beslægtede forhold herunder:

Formidling af investeringsejendomme

Salg af alle typer erhvervsejendomme

Udlejning af erhvervslejemål

Vurdering af markedsværdi- og markedsleje

Vurdering af andelsboligforeninger

Syn- og skøn

Investeringsrådgivning og porteføjlepleje

Køberrådgivning inden for erhvervsejendomme

Som led i vores arbejde har vi blandt andet vurderet større ejendomsporteføljer i forbindelse med børsnoteringer, regnskabsaflæggelse samt generationsskifte.

Kvalitet, troværdighed og diskretion er nøgleord i vort arbejde. Vores klienter er bredt sammensat af registrerede- og statsaut. revisorer, pengeinstituter, pensionskasser, advokater, virksomhedsmæglere, børsnoterede danske- og internationale virksomheder samt en række øvrige klienter af varierende størrelse - men alle med den fællesnævner at den allerhøjeste kvalitet er påkrævet.

Ejer du denne virksomhed?

Log ind

Wiborg & Partnere ApS, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

WIBORG & PARTNERE ApS

Selskabsform

Anpartsselskab

Startdato:

01-08-2002

CVR-nr:

26756677

Selskabskapital

125000

Omsætning

-

NACE-branche

683110 Ejendomsmæglere mv.

Ledelse/Administration

Direktør

Erik Steen Wiborg-Nissen

Stifter

Erik Steen Wiborg-Nissen

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

3 375 tkr

Afkastningsgrad

−16,22 %

Antal ansatte

2