Om firmaet

Wiborg & Partnere er et erhvervsmæglerfirma, som formidler investeringsejendomme. Vi har over 30 års erfaring med det danske og internationale ejendomsmarked og påtager os hovedsagligt vurderingsopgaver af fast ejendom. Desuden...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
70 22 82...
Adresse

Lyngbyvej 14, 2. sal.

2100 København Ø

Hjemmeside og e-mailSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Wiborg & Partnere er et erhvervsmæglerfirma, som formidler investeringsejendomme. Vi har over 30 års erfaring med det danske og internationale ejendomsmarked og påtager os hovedsagligt vurderingsopgaver af fast ejendom. Desuden kan vi assistere med salg af alle typer erhvervsejendomme, udlejning af erhvervslejemål, vurdering af markedsværdi- og markedsleje, syn- og skøn samt investeringsrådgivning m.m. Vi ser frem til at byde Dem velkommen hos Wiborg & Partnere.

Generel beskrivelse

Wiborg + Partnere er et 100% selvfinancierende erhvervsmæglerfirma, der uafhængigt af kapitalinteresser er stiftet af Statsaut. Ejendomsmægler og valuar, civiløkonom Erik Wiborg.

Wiborg + Partnere har over 25 års erfaring med det danske og internationale ejendomsmarked og påtager sig hovedsagligt vurderingsopgaver af fast ejendom. Vi arbejder uafhængigt af kreditforeninger, banker og forsikringsselskaber og er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening der samtidig gennem indestår for vores økonomiske forpligtelser for så vidt angår deponerede midler samt rådgiveransvarsforsikring.

Vi rådgiver vores kunder om fast ejendom, og alle hermed beslægtede forhold herunder:

Formidling af investeringsejendomme

Salg af alle typer erhvervsejendomme

Udlejning af erhvervslejemål

Vurdering af markedsværdi- og markedsleje

Vurdering af andelsboligforeninger

Syn- og skøn

Investeringsrådgivning og porteføjlepleje

Køberrådgivning inden for erhvervsejendomme

Som led i vores arbejde har vi blandt andet vurderet større ejendomsporteføljer i forbindelse med børsnoteringer, regnskabsaflæggelse samt generationsskifte.

Kvalitet, troværdighed og diskretion er nøgleord i vort arbejde. Vores klienter er bredt sammensat af registrerede- og statsaut. revisorer, pengeinstituter, pensionskasser, advokater, virksomhedsmæglere, børsnoterede danske- og internationale virksomheder samt en række øvrige klienter af varierende størrelse - men alle med den fællesnævner at den allerhøjeste kvalitet er påkrævet.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Wiborg & Partnere ApS

Omsætning

3 119 tkr

Afkastningsgrad

-36.04 %

Antal ansatte

2

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Wiborg & Partnere ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

WIBORG & PARTNERE ApS

CVR-nr:

26756677

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

125 000

NACE-branche

683110 Ejendomsmæglere mv.

Startdato:

01-08-2002

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

70228252

70 22 82 52

7022 8252

70 228 252