Om Aagaard Psykoterapi Parterapi & Hypnose

Vi er vant til, at vi skal anstrenge os gevaldigt for at opnå gode resultater. Men her går vi på bedste vis lidt ind ad bagvejen. Dette er en meget rørende og helende proces, som medfører en dyb indre ro. Denne ro forbliver i kroppen, og medfører at du nu i langt højere grad kan tage udgangspunkt i dig selv. Altså at du ikke er ude af dig selv, som jeg ofte oplever mennesker med f.eks. stress, depression og angst er. Hypnosen og regressionsterapien bidrager samtidig til en positiv forløsning og frigivelse af energi. Jeg vil generelt sørge for, uanset hvilket symptom du måtte døje med, at du går herfra med en følelse af ro og velvære. Du vil altid være velkommen til efterfølgende psykoterapiforløb.. Prisen for en behandling i København er 1500 kr. for 1 session på ca. 1- 1½ time, og i de fleste tilfælde er 1 hypnosesession tilstrækkeligt,

BEHANDLING MED HYPNOSE OG HYPNOTERAPI KØBENHAVN

Vi er vant til, at vi skal anstrenge os gevaldigt for at opnå gode resultater

Men her går vi på bedste vis lidt ind ad bagvejen. Meget ofte handler det om en uhensigtsmæssig opfattelse eller beslutning der er taget i barndommen, hvor du ikke er blevet set som det vidunderlige væsen du er, rummende følelser af eksempelvis vrede og sorg. Dette kan føre til, at du kan føle dig “ude af dig selv”, fordi vigtige sider af dig selv er parkeret i barnekammeret.

Hypnose og regressionsterapi

Gennem hypnose og regressionsterapi er det muligt at gå tilbage (i en delvis guidet rejse) til den sårbare og energifyldte del af dig selv, og tage denne del tilbage til dig selv og dermed integrere den i dig selv igen.

Dette er en meget rørende og helende proces, som medfører en dyb indre ro. Denne ro forbliver i kroppen, og medfører at du nu i langt højere grad kan tage udgangspunkt i dig selv. Altså at du ikke er ude af dig selv, som jeg ofte oplever mennesker med f.eks. stress, depression og angst er.

Hypnosen og regressionsterapien bidrager samtidig til en positiv forløsning og frigivelse af energi.

Ofte forstår vi udmærket vores uhensigtsmæssige adfærd

Men det lykkes os ikke til at frigøre os fra den på forståelses- og logikplanet. Det hjælper f.eks. ikke at læse om hvor sikkert det er at flyve (statistisk set), hvis alle ens angstsymptomer blafrer, når du træder ind i maskinen eller når du bare tænker på at flyve. Eller at du udmærket er klar over, hvad der er godt for dig rent kost- og sundhedsmæssigt, men bare propper dig med junkfood og smøger for at få en kortvarig ro indeni.

Jeg vil generelt sørge for, uanset hvilket symptom du måtte døje med, at du går herfra med en følelse af ro og velvære.

Du vil altid være velkommen til efterfølgende psykoterapiforløb.

Pris

Prisen for en behandling i København er 1200 kr. for 1 session på ca. 1- 1½ time, og i de fleste tilfælde er 1 hypnosesession tilstrækkeligt,

Rygestop med hypnose & hypnoterapi

Når du har valgt at gøre brug af rygestop med hypnose, går jeg ud fra, at du er inspireret til at få et røgfrit og dermed sundere liv. Motivationen er nemlig altafgørende, især i forbindelse med behandlinger til personer der har modtaget et gavekort til behandlingen.

Fra gravide, eller hos par der ønsker at blive røgfrie, oplever jeg en øget søgning, og det står mit hjerte nært at hjælpe netop disse mennesker ud af deres misbrug gennem et rygestop med hypnose.

Tag dine følelser alvorligt …

Problemer i forbindelse med rygestop løses nemlig bedst i de følelsesmæssige lag af sindet, hvori de oftest er lejret tidligt i livet. Derfor hjælper det sjældent med “viljestyrkemetoden”, da følelserne til syvende og sidst styrer vores handlinger.

Jeg påtager mig ikke ansvaret for dit rygestop, men den ro du erhverver gennem hypnosen og regressionen, vil gøre det meget nemmere for dig at kvitte smøgerne. Rygning giver dig kun “tisse i bukserne ro”, mens din egen indre ro varigt vil integreres i dig ved at omredigere uhensigtsmæssige beslutninger taget i barndommen.

Du vil blive glædeligt overrasket over hvor nemt og behageligt det er at finde “hjem til dig selv” igen og begynde et liv, hvor du konstruktivt kan bruge alle de ressourcer du rent faktisk har.

Behandlingsforløbet

Jo mere du ryger, des mere vil jeg anbefale at du nedtrapper forbruget op til behandlingen, da dette nedsætter de fysiske abstinenser efter nikotin, som vil være ude af din krop 1 uge efter rygestoppet.

Pris

Prisen for 1 behandling i København er 1500 kr. og sessionen varer 1-1½ time. I langt de fleste tilfælde er 1 rygestopbehandling tilstrækkeligt for et effektivt resultat!

Det anbefales også at du læser siden om Hypnose for at få et bedre indblik i processen omkring rygestop med hypnose.

Kontakt mig for en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig, eller for tidsbestilling.

PARTERAPI KØBENHAVN

30 års erfaring - Jeg tilbyder de første 30 minutter af parterapien gratis, så vi sammen kan afgøre om kemien passer

Er I kørt fast i jeres forhold?

Parterapi er måske løsningen

Hvis I er kørt fast i jeres parforhold, kan det være en god ide, at få taget jeres måde at være, tale og tænke på under lup. Hermed kan I undersøge, hvor det går galt, og gennem Parterapi får I nogle redskaber, der hjælper jer med at identificere hvad I med fordel kan gøre anderledes,og dermed også få mere glæde og sjov sammen.

Mulige grunde til problemer i Parforholdet

Ofte vil jeg påvise uhensigtsmæssige gamle mønstre fra barndommen, som ubevidst føres videre i parforholdet. Gennem terapien vil jeg desuden give jer konkrete muligheder for at ændre disse.

Når der kommer børn i et parforhold, eller de flytter hjemmefra, kan det ofte føre store omvæltninger med sig. Her kan parterapi være en god investering, for at I begge bedre kan tage ansvar for jeres nye roller i parforholdet.

Forløbet

I parterapien må I være villige til at eksperimentere med nye øvelser og opgaver både i terapien og som hjemmeopgaver mellem terapitimerne. Desuden vil I også blive trænet i at HØRE hvad partneren egentlig siger og udtrykker, hvilket forbavsende nok fører til en mere præcis kommunikation.

Utroskab skaber oftest mistillid og stort kaos i parforholdet. Det kræver meget tid at genvinde tilliden. Hvis viljen og kærligheden er til stede, kan det gennem parterapi dog lykkes jer at få et endnu dybere og mere meningsfyldt parforhold.

Red trådene ud

Få et godt samliv – eller en værdig skilsmisse. Jeg har selv været igennem skilsmisse med børn, så jeg har oplevet det indefra.

Pris

Prisen for parterapi i København er 1200 kr. for ca. 1½ time.

Intensiv Parterapi:

Mulighed for Parterapi kombineret med Hypnose

Jeg kan nu tilbyde at inddrage Hypnose og Regression som et element i behandlingen, for at afdække jeres individuelle mønstre. Det er en oplevelse, som mange allerede har haft stor gavn af. Avanceret Parterapi kan specifikt betyde en hurtigere, nemmere og mere dybtgående løsning på jeres problemer, da I møder jer selv og jeres mønstre mere direkte end ved traditionel terapi.

Behandlingspakke

1. Første gang mødes vi alle 3 i min praksis i København, og sætter rammerne for hvad hver af jer ønsker (alm. parterapi) 1200 kr.

2.+3. gang mødes I hver for sig med mig i en Hypnose- / Regressionsterapi, hvor I vil finde jeres oprindelige indre ro, og dermed finde hjem til jer selv, da det er min erfaring, at 2 mennesker, der er “ude af sig selv” har svært ved at kommunikere med hinanden. 2 x 1200 kr.

4. gang. Efter denne individuelle Hypnoterapisession vil jeres udgangspunkt være et andet, og som regel vil en enkelt afrundende session være tilstrækkeligt til at få jeres forhold til at fungere igen, ofte med en større dybde, glæde og hjertelighed. 400 kr.

4 sessioner er altså hermed ofte tilstrækkeligt for at få jeres forhold på skinner.

Hele pakken koster altså 4000 kr., hvilket giver en bedre økonomisk oversigt end et terapiforløb i det “uendelige”.

Pakken kan også benyttes som 4 almindelige Parterapier

PSYKOTERAPI KØBENHAVN

Formålet med terapi

Terapi kan give dig flere gode muligheder i dit liv, ved at øge din opmærksomhed. Terapi giver dig bedre kontakt med dig selv og andre. Gennem terapi lærer du at sætte og slippe grænser.

Terapi giver en integrering af dine kreative og ressourcestærke sider, og hjælper dig med at få større udbytte af dem, og du får bedre kontakt med både dine maskuline og feminine ressourcer.

Terapi kan også være en metode til at bryde en eventuel isolation og give dig større selvaccept.

Psykoterapi, eventuelt kombineret med hypnose

Psykoterapi egner sig til dig, der ønsker at arbejde med betydningsfulde personlige problematikker.

Psykoterapi hjælper dig med at revidere gamle, uhensigtsmæssige mønstre, der ofte er grundlagt i fortiden, men som stadig automatisk bliver aktiveret i bestemte situationer.

Det kan være følelser som, angst, depression, misbrug og afhængighed samt hjælp til pårørende i sorg og kriser.

Ud fra bl.a. en gestaltterapeutisk referenceramme arbejder jeg med opmærksomhed på:

*Kroppen og hvad den kan fortælle

*Drømme og deres eksistentielle budskaber

*Hvad du ønsker

*Hvad du mærker

*Problemer der forhindrer dig i at leve det liv du gerne vil

*Samt mange andre muligheder bl.a. fantasirejser, tegninger og hvad der sker lige her og nu mellem os

Forløbet

Terapien foregår altid på en blid og nænsom måde med dyb respekt for dine grænser, og giver dig en personlig udvikling – Du får flere muligheder i dit liv.

Du kan også arbejde videre med emner der er dukket op i hypnose, hvis du er interesseret heri.

Pris

Prisen for 1 session med psykoterapi i København er 900 kr. for 1 time.

Når du har brugt 5 sessioner er den 6. gratis. Du betaler kun for 1 konsultation ad gangen, når du er her og kan springe fra når du vil.

Jeg tilbyder også

Jeg tilbyder også Hypnose og Parterapi i København.

Se anbefalinger og referencer nederst på siden

Psykoterapeut Parterapeut Hypnoterapeut & Regressionsterapeut MPF

Anders Smith Aagaard

Tjørnevangen 26

2700 Brønshøj

København

CVR. nr. 30 93 38 93

Kontakt

Tlf. 60 61 11 42

Send en besked eller SMS (husk vis nr.) Tlf. 60 61 11 42

Kontakt mig for en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig, eller for tidsbestilling på: Tlf. 60 61 11 42, på SMS eller på mail:[email protected]

Aagaard Psykoterapi Parterapi & Hypnoses valgte links

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • Aagaard Psykoterapi Parterapi & Hypnose Hypnotisør, København - 1
  • Aagaard Psykoterapi Parterapi & Hypnose Hypnotisør, København - 2
  • Aagaard Psykoterapi Parterapi & Hypnose Hypnotisør, København - 3
  • Aagaard Psykoterapi Parterapi & Hypnose Hypnotisør, København - 4
  • Aagaard Psykoterapi Parterapi & Hypnose Hypnotisør, København - 5

Aagaard Psykoterapi Parterapi & Hypnose, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

Aagaard Psykoterapi & Hypnose

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Startdato:

01-01-2008

CVR-nr:

30933893

Selskabskapital

0

Omsætning

-

NACE-branche

869030 Psykologisk rådgivning

Ledelse/Administration

Fuldt ansvarlig deltager

Anders Smith Aagaard

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

-