Aamand Rengøring Og Viceværtservice logo

Aamand Rengøring Og Viceværtservice

Om firmaet

Aamand Rengøring og Viceværtservice med adresse i Vejle bliver drevet af Per og Birgit Aamand. De har stor erfaring med rengøring og ejendomsservice og drevet selvstændig virksomhed siden 1990. Virksomheden tilbyder rengøring...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
60 14 05...
Adresse

Langelinie 58B, st. sal. tv

7100 Vejle

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Aamand Rengøring og Viceværtservice med adresse i Vejle bliver drevet af Per og Birgit Aamand. De har stor erfaring med rengøring og ejendomsservice og drevet selvstændig virksomhed siden 1990. Virksomheden tilbyder rengøring og viceværtservice for private og erhverv, og varetager opgaver for bl.a. administrationsfirmaer, private udlejere samt ejerforeninger.

Yderligere information

Vi har mange års erfaring med rengøring både for private og virksomheder, hvilket betyder, at du kan have tillid og tryghed ved at overlade hjemmet eller virksomheden i vores hænder. Vi behandler jeres hjem, kontor og ejendele med respekt, som var det vores egne.

Når du vælger os til din næste rengøringsopgave, så tager vi en snak omkring opgaven og dine ønsker. Det er uanset, om der er tale om trappevask, affaldshåndtering eller erhvervsrengøring, vi løser opgaven med et smil, da alle kunder er lige vigtige for os.

Du kan få lige den rengørings- eller ejendomsservice, du har behov for, da vi altid skræddersyer rengøringen efter den enkelte virksomhed eller ejendoms individuelle behov og ønsker.

Aamand Rengøring Og Viceværtservices valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Aamand Rengøring Og Viceværtservice

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

5

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Aamand Rengøring Og Viceværtservice findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Aamand Rengøring og viceværtservice

CVR-nr:

21353787

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

812100 Almindelig rengøring i bygninger

Startdato:

15-10-2012

Ledelse/Administration
Per Ole Aamand Larsen

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

60140511

60 14 05 11

6014 0511

60 140 511