Om Advokatfirmaet Ole Bukhave

Advokatfirmaet Ole Bukhave er et mindre advokatkontor beliggende centralt i Randers midtby. For at kunne yde bedst mulig rådgivning har jeg valgt at koncentrere mig om få områder inden for juraen. Hurtig, kvalificeret hjælp prioriteres højt.Mine primære arbejdsområder er gældssanering og konkurs, køb og salg af udlejningsejendomme, strafferet og lejeret.

Om virksomheden

Jeg er beskikket af Justitsministeriet i Danmark og er en del af Advokatsamfundet.

Jeg er medlem af brancheforeningen Danske Advokater. Firmaet har tegnet ansvarsforsikring for 5 mio. kr. i HDI-Gerling Forsikring c/o Söderberg & Partners, Carl Gustavs Gade 3, 2., 2630 Taastrup. Forsikringen dækker al advokatvirksomhed, uanset hvor den udøves.

Der er desuden af HDI-Gerling Forsikring stillet garanti overfor Advokatsamfundet efter de af Advokatsamfundet fastsatte regler.

Jeg har klientkonti i Sparekassen Kronjylland. Hvis pengeinstituttet kommer under rekonstruktionsbehandling eller går konkurs, vil indskud op til EUR 100.000, svarende til ca. 750.000 kr., pr. indskyder være dækket, hvad enten der er tale om et enkelt eller flere indskud. For værdipapirer gælder det samme op til en værdi på EUR 20.000, svarende til ca.150.000 kr., hvis værdipapirerne ikke kan tilbageleveres. Læs mere på http://www.fs.dk/garantiformuen

Jeg anvender ikke aftaleklausuler om lovvalg og/eller værneting.

Mit honorar beregnes med udgangspunkt i tidsforbruget. Min timetakst andrager 1.900 – 2.800 + moms, svarende til 2.375 – 3.500 inkl. moms, afhængig af især sagsgenstandens værdi, sagens kompleksitet og sagens udfald.

Jeg er underlagt Advokatsamfundets advokat-etiske regler, som du kan læse om på www.advokatsamfundet.dk. Som klient har du mulighed for at klage til Advokatnævnet over min behandling af din sag og over mit salær. Advokatnævnets adresse er: Advokatnævnet, Kronprinsessegade 28, 1306 København K. Se nærmere på www.advokatsamfundet.dk/advokatnaevnet.aspx.

Advokatfirmaet Ole Bukhaves valgte links

Billedgalleri

  • Advokatfirmaet Ole Bukhave Advokat, Randers - 1
  • Advokatfirmaet Ole Bukhave Advokat, Randers - 2
  • Advokatfirmaet Ole Bukhave Advokat, Randers - 3

Advokatfirmaet Ole Bukhave, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnAdvokatfirmaet Ole Bukhave
SelskabsformEnkeltmandsvirksomhed
Startdato:01-01-2007
CVR-nr:30064607
Selskabskapital0
Omsætning-
NACE-branche691000 Juridisk bistand

Ledelse/Administration

Ole Bukhave NielsenFuldt ansvarlig deltager