Om firmaet

A.L. Entreprise A/S, Autoriseret kloakmester og Autoriseret rottebekæmper samt certificeret rottespærremontør. Udfører alle slags kloakopgaver, kloak-tv inspektioner. Betonarbejde, støbning af grunde, asfalt-, flise- og...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
70 20 36...
Adresse

Nellebakken 9

3250 Gilleleje

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Åbent

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

A.L. Entreprise A/S, Autoriseret kloakmester og Autoriseret rottebekæmper samt certificeret rottespærremontør. Udfører alle slags kloakopgaver, kloak-tv inspektioner. Betonarbejde, støbning af grunde, asfalt-, flise- og belægningsarbejde. Anlægsarbejder, jord- dræn og kabelopgaver. Ring for nærmere aftale eller uforpligtende tilbud.

Supplerende oplysninger

Virksomheden er medlem af Dansk Byggeri, samt Kloakmestrenes Kvalitetskontrol. Godkendt af Miljøministeriet og Naturstyrelsen. Vi er autoriseret Kloakmester, autoriseret rottebekæmper, rottefænger, certificeret rottespærremontør, certificeret servicemontør til højvandslukke og tilbageløbsventiler, pumpebrønde, udskiller, syerneutraliserer og miljøopgaver.

Kloak

A.L. Entreprise A/S er autoriseret Kloakmester, som professionelt udfører alle slags kloakopgaver: Hovedkloakker, stikledninger og brønde, dræn, omfangsdræn, nedsivningsanlæg, minnirenseanlæg og pumpebrønde. Vi udfører også alle former for reparationsarbejder såsom nye rør, strømpeforinger, relining, cracking, styret-underboring, punktrenovering og rottestop,- både med og uden opgravninger. Hvis det skal være billigt og til aftalt tid så ring for aftale, eller uforpligtende tilbud.

Slamsugning og TV-inspektion

A.L. Entreprise A/S udfører alle slags kloakserviceopgaver både billigt og effektivt: Slamsugning, kloakspuling, rodskæring, motorsplit, Tv-inspektion med rapporter.

Vi tømmer fedtudskiller, olieudskiller, olietanke, bundfældningstanke, nedsivningsanlæg, samletanke, vejbrønde og tagbrønde.

Udføres som tilbud, overslagspris eller på timepris.

Er kloakken stoppet eller trækker dårligt. Så ring for aftale eller et uforpligtende tilbud.

Anlægsopgaver

A.L. Entreprise A/S håndterer professionelt alle slags anlægsopgaver som udgravning af kældre og byggegruber. Jordregulering, gravning til fundamenter, vandledninger, kabler, fjernvarme, jordvarme, dræn og kloakker.

Vi håndterer al slags flise og brolægningsarbejde, trapper, kantsten flise belægninger til indkørsler, veje, parkeringspladser, haver, parker, om det er i beton eller granit, stål eller træ. For ikke at glemme håndterer vi med stor pression asfaltbelægninger og reparationsarbejde.

Vedligeholdelsesopgaver klarer vi også. Ring for aftale eller uforpligtende tilbud.

Betonopgaver

A.L. Entreprise A/S har lang erfaring med alle slags betonopgaver som støbning af grunde, fundamenter, punktfundamenter, søjler og vægge. Om det er ned eller uden armering. Vi håndterer alle slags forskallinger til in-situ støbninger.

Ring eller skriv for aftale eller uforpligtende tilbud.

Specialopgaver

A.L. Entreprise A/S udfører professionelt en lang række opgaver som nævnt her efter. Nybygning, tilbygning, ombygning. nedbrydningsopgaver, springningsopgaver, styret underboring, reparation af kloak uden opgravning. Reparation af kloak under eksisterende bygninger, omfangsdræn, vakuumdræning, Pæl fundering, slamsugning, tørsugning, miljøopgaver, olieforureninger, olietanke.

Har du en opgave, som ikke skulle være nævnt her, så prøv at ringe eller skrive. Vi skal nok finde en løsning - Det er sådan vi er.

Al Entreprise A/Ss valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Al Entreprise A/S

Omsætning

4 041 tkr

Afkastningsgrad

-21.34 %

Antal ansatte

10

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Al Entreprise A/S findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

A.L. ENTREPRISE A/S

CVR-nr:

35210229

Selskabsform

Aktieselskab

Selskabskapital

500 000

NACE-branche

422100 Anlæg af ledningsnet til væsker

Startdato:

04-04-2013

Ledelse/Administration
Anders Lolk

Direktør

Helle Lund Kristiansen

Bestyrelsesformand

Anders Lolk

Bestyrelsesmedlem

Jesper Brun Ladegaard

Bestyrelsesmedlem

Viser 4 af 5
Proff logo
Alternative nummerformater

70203604

70 20 36 04

7020 3604

70 203 604