Om Alezander Studios

Alezander studios er et webdesign og webudviklings agency, som specialiserer sig i at designe og udvikle hjemmesider til B2B kunder for at optimere for trafik, salg & brugervenlighed, men samtidig levere en "WOW" faktor. Vi anvender de nyeste teknologier og metoder til både research, design og implementerings delen af projektet. Udover vores webydelser tilbyder vi også skræddersyet software løsninger til jeres behov. Vi glæder os til at høre fra dig, og ser frem til et godt samarbejde!

En hjemmeside er ikke bare en hjemmeside

I dag er en hjemmeside ikke bare et rektangel med et par ord og nogle billeder, men tværtimod et personligt canvas som ideelt bruges til at fortælle en historie. Hvordan kan det så være at så mange hjemmesider fejler med det? Mange ting kan skabe denne komplikation, men man skal ikke undervurdere selve webdesign processen samt redskabet brugt til at bygget hjemmesiden.

Hos Alezander Studios skaber vi hjemmesider igennem en bred vifte af forskellige softwares. Afhængig af hjemmesidens størrelse, kompleksitet og feature sets har vi en løsning som giver mening både finansielt og tidsmæssigt. For at uddybe så anvender vi følgende softwares til at bygge hjemmesider: Framer, Webflow, Wix, shopify eller skræddersyet kode. Vi anvender ikke Wordpress. For at se hvorfor, og hvorfor du ikke bør investere i en så læs artiklen herunder:

https://www.alezanderstudios.com/blog/why-wordpress-is-dead-in-2024

Hjemmesider bør være personlige, og ikke bare en skabelon eller en "copy-paste" af andre. Der kan tages inspiration fra eksisterende hjemmesider, men i sidste ende så skal man se sin hjemmeside som værende en portal ind i sin virksomheds sjæl (Eller sin egen), da det ikke nok med repræsenterer din virksomhed digitalt, men også skal overbevise potentielle kunder til at foretage en handling.

Alezander Studios' valgte links

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • Alezander Studios Webdesign, København - 1
  • Alezander Studios Webdesign, København - 2
  • Alezander Studios Webdesign, København - 3
  • Alezander Studios Webdesign, København - 4
  • Alezander Studios Webdesign, København - 5
  • Alezander Studios Webdesign, København - 6
  • Alezander Studios Webdesign, København - 7
  • Alezander Studios Webdesign, København - 8
  • Alezander Studios Webdesign, København - 9

Alezander Studios, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

Alezander Studios

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Startdato:

27-04-2022

CVR-nr:

43222325

Selskabskapital

0

Omsætning

-

NACE-branche

741020 Kommunikationsdesign og grafisk design

Ledelse/Administration

Fuldt ansvarlig deltager

Alexander Hougaard Nørregaard Jensen

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

-