All Cleaning ApS - Erhvervs og Privatrengøring logo

All Cleaning ApS - Erhvervs og Privatrengøring

Om firmaet

For All Cleaning er ingen rengøringsopgave for stor eller for lille, så hvis I vil have god service samt kvalitet så vælg os til din næste opgave.

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
50 56 00...
Adresse

ON Administration ApS

Ormhøjgårdvej 27

8700 Horsens

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Åbent

Bedømmelser

All Cleaning ApS - Erhvervs og Privatrengøring har valgt ikke at vise bedømmelser.

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

For All Cleaning er ingen rengøringsopgave for stor eller for lille, så hvis I vil have god service samt kvalitet så vælg os til din næste opgave.

Vi klarer det hele

All Cleaning kan klare de fleste opgaver lige fra den lille privatrengøring til store håndværkerrengøringer af nybyggerier og mange andre opgaver.

Ingen opgave er for stor eller for lille, så hvis I vil have god service samt kvalitet, så vælg All Cleaning til din næste rengøringsopgave.

Hvorfor vælge All Cleaning?

Der er mange gode grunde til at vælge All Cleaning, men her er nogle af de vigtigste:

- Mere end 20 års erfaring fra rengøringsbranchen

- Pålideligt personale med højt fagligt niveau

- Gammeldags dyder – vi tror på knofedt og et smil

- Vi arbejder ikke på akkord

- Vi vurderer og tilpasser arbejdet efter omstændighederne

- Ingen opgave er for stor eller for lille

All Cleaning ApS - Erhvervs og Privatrengørings valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

All Cleaning ApS - Erhvervs og Privatrengøring

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

3.93 %

Antal ansatte

4

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra All Cleaning ApS - Erhvervs og Privatrengøring findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

All Cleaning ApS

CVR-nr:

35831894

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

50 000

NACE-branche

812290 Anden rengøring af bygninger og rengøring af erhvervslokaler

Startdato:

04-04-2014

Ledelse/Administration
Proff logo
Kategorier
Søgeord
Rengøring, Rengøringsselskaber, Rengøringsservice, Privat rengøring, erhvervsrengøring, Husrengøring, Afvaskning af træværk, Afleveringsrengøring, Rengøring af trapper, Rengøringsopgaver, Ejendomsservice, Rengøring af forretningslokaler, Rengøring efter håndværkere, Rengøring af køkken og kantine, Industrirengøring, Rengøring af tæpper, Køkkenrengøring med desinfikation, Kontorrengøring, Rengøring af vaskerier, Rengøring af gildesale, Aftørring af støv, Rengøring til industri, Rengøringshjælp, Rengøring til restauranter, Rengøring af butikker, Rudevask, Restaurantrengøring, Vask af ruder, Hovedrengøring efter ønske, Affedtning af din ovn, Rengøringsfirmaer, Affedtning af din ovn emhætte, Støvsugning, Oprydning på byggepladsen, Polering af vinduer, Slutrengøring, Rengøring af fællesrum, Hjemmeservice, Tilbud på rengøring, Rengøringskonsulenter, Rengøring af kontorfaciliteter, Pudsning af vinduer, Privatrengøring, Klinikrengøring, Rengøring af kantine, Rengøring af køkkener, Ejendomsrengøring, Vask af vinduer, Forretningslokale rengøring, Persiennerens, Trappevask, Rengøring af skurvognsbyer, Aftørring af køkkenlåger, Klargøring af lejligheder, Totalrengøring, Rengøring af køkken, Specialrengøring, Vinduespudsninger, Vinduesvask, Rengøring af vinduer, Rengøring og desinfiktation af toiletter, Rengøring af gulve, Grov rengøring, Rengøring af skurvogne, Rengøring af virksomheder, Kantinerengøring, Rengøring af badeværelse, Rengøring af toiletforhold, kvalitetsrengøring, Rengøring efter flytning, Håndværkerrengøring, Tæpperensning, Rengøring af kontorer, all cleaning aps, Vinduespolering, Rengørings tilbud, Rengøringstilbud, Afkalkning, Daglig rengøring, Hovedrengøring, Almindelig trappevask, Affedtning af dit komfur, Linnedservice, Tømning af skraldespande, Gulvvask, Butiksrengøring, Hovedrengøring af trapper, Rengøring af gildesale og køkken, Rengøringsaftaler, Ren, Rengøringsfirma, Flytterengøring, Rent
Alternative nummerformater

50560097

50 56 00 97

5056 0097

50 560 097