Om firmaet

Velkommen til AUTO CERT Danmark i København. AUTO CERT Danmark viderefører Tüv Nord Danmark´s aktiviteter inden for ISO for Synshaller/autoværksteder i Danmark. Se dig omkring på vores site – og få en snak med os Vi er klar med...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
51 50 05...
Adresse

Ole Maaløes Vej 3

2200 København N

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

AUTO CERT Danmark Teknisk afprøvning, teknisk kontrol, København - 1
AUTO CERT Danmark Teknisk afprøvning, teknisk kontrol, København - 2
AUTO CERT Danmark Teknisk afprøvning, teknisk kontrol, København - 3
AUTO CERT Danmark Teknisk afprøvning, teknisk kontrol, København - 4
AUTO CERT Danmark Teknisk afprøvning, teknisk kontrol, København - 5

Om os

Velkommen til AUTO CERT Danmark i København. AUTO CERT Danmark viderefører Tüv Nord Danmark´s aktiviteter inden for ISO for Synshaller/autoværksteder i Danmark. Se dig omkring på vores site – og få en snak med os Vi er klar med kyndig vejledning til dig.

AUTO CERT Danmark hjælper med opstarten af din synshal

Overvejer du at starte din egen synshal? Eller har du allerede startet en synshal og søger sparring? Ved start af synshaller er der en masse retningslinjer, der skal følges. Med vores hjælp kan du være sikker på, at alt foregår, som det skal under opstarten. Vi hjælper dig blandt andet med kontrol af din virksomheds kvalitetssystem og sikrer, at din nuværende eller kommende synshal opfylder kravene fra Færdselsstyrelsen.

Regler som autoriseret synshal

Som autoriseret synsvirksomhed står du på baggrund af en tilladelse fra Færdselsstyrelsen for at foretage tekniske kontroller af, om det pågældende køretøj opfylder lovgivningens krav, og dermed om det fortsat må køre på de danske veje. Der gælder specifikke krav til din virksomhed, hvis den skal være en autoriseret synshal. Vi sørger i den forbindelse for at være din sparringspartner samt for at bakke dig op, når du er i gang med opstart af synsvirksomhed. Med os kan du forvente et trygt og godt samarbejde, så processen forløber præcis, som den skal. Vores ønske er at se vores kunder komme i mål.

AUTO CERT Danmarks valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

AUTO CERT Danmark

Omsætning

511 tkr

Afkastningsgrad

16.20 %

Antal ansatte

3

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra AUTO CERT Danmark findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Autocert ApS

CVR-nr:

38099469

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

50 000

NACE-branche

712020 Teknisk afprøvning og kontrol

Startdato:

11-10-2016

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

51500560

51 50 05 60

5150 0560

51 500 560