Om firmaet

Velkommen hos Autostreit ApS - Bosch Car Service Herlev. Hos os går den nyeste teknologi, hånd i hånd med godt fagligt håndværk, hvilket gør at vi er klar til de store krav der idag stilles til autobranchen. Vi ser tidens...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
44 91 26...
Adresse

Klausdalsbrovej 495

2730 Herlev

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Åbent

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image

Om os

Velkommen hos Autostreit ApS - Bosch Car Service Herlev. Hos os går den nyeste teknologi, hånd i hånd med godt fagligt håndværk, hvilket gør at vi er klar til de store krav der idag stilles til autobranchen. Vi ser tidens udvikling som en spændende udfordring for os, som moderne frit autoværksted. EUROGARANT CERTIFICERET SKADECENTER, underlagt CELF kvalitets kontrol - godkendt af energitjenesten som grønt autoværksted.

Generel beskrivelse

Fremtidens autoværksted for alle bilmærker siden 1986.

På vores værksted finder du højteknologisk udstyr indenfor såvel motorcomputertester, bremse- & støddæmpertester, elektronisk undervognsudmåling som hjulafbalanceringsapparat der kan klare alle afbalanceringsopgaver. Vi har egne autoelektriker/teknikere der kan udføre alt indenfor el-arbejde, fra mindre opgaver til de større elektroniske problemer der kan opstå. Ved at være med på det teknologiske plan samt sørge for at vores personale løbende bliver ajourført via kurser, føler vi os klar til de store krav der idag stilles til autobranchen.

Ydelser

- Mekanisk afdeling

- Karosseri afdeling

- Dæk og fælge

- Autopleje

- Aircondition

- Gratis lånebil

- Omsyn

Autostreit ApSs valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Autostreit ApS

Omsætning

6 313 tkr

Afkastningsgrad

2.09 %

Antal ansatte

22

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Autostreit ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

AUTOSTREIT ApS

CVR-nr:

33044011

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

80 000

NACE-branche

452010 Autoreparationsværksteder mv.

451110 Engroshandel med personbiler, varebiler og minibusser

Startdato:

07-06-2010

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

44912663

44 91 26 63

4491 2663

44 912 663