Om Bække Murerfirma ApS

Bække Murerfirma ApS beskæftigere sig med alt indenfor murerarbejde. Så skal I have bygget et nyt hus, lavet ombygning, have nyt eller ændret jeres badeværelse eller skal I have et par nye mursten på facaden, så er det os I skal have fat i. Vi har over 25 års erfaring med byggeri i høj kvalitet. Vi bygger derfor på gamle traditioner og lever op til de nye krav, der er til byggeriet. Kontakt os for et uforpligtende tilbud!

Supplerende oplysninger

Vi har en del faste kunder som f.eks. Vejen Kommune hvor vi laver reparation og renoveringer i en stor del af kommunen. Vejen Byggeselskab har mere end 800 lejligheder, der løbende skal vedligeholdes.

Vi har desuden udført opgaver for forskellige menighedsråd, hvor vi har lavet store renoveringer på kirker og præstegårde og opført en del kapeler/redskabshuse, og hvert år med kalkning af kirker.

Vi hjælper både private og erhvervskunder, der skal have ny/ombygget eller vedligeholdt deres bygninger. Disse faste og tilbagevendene kunder vidner om et arbejde af høj kvalitet, som leveres til aftalte tid.

Bække Murerfirma ApS' valgte links

Billedgalleri

  • Bække Murerfirma ApS Murer, Vejen - 1
  • Bække Murerfirma ApS Murer, Vejen - 2
  • Bække Murerfirma ApS Murer, Vejen - 3

Bække Murerfirma ApS, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn-
Selskabsform-
Startdato:-
CVR-nr:-
Selskabskapital-
Omsætning-
NACE-branche

Ledelse/Administration