Se på kort

bedemand københavn ø 

gav 12 virksomheder i dette område

Gladsaxevej 130, st. sal. 52860 Søborg
logo

Firmaet ligger i Søborg og tager også imod kunder fra København Ø.

En afsked i afdødes ånd. Sorg er prisen vi betaler for kærlighed. Vi mener dog stadig, at afskeden skal være et kært minde, hvor du som pårørende udelukkende skal have fokus på at sige farvel.Hos Søstrenes Begravelsesforretning er vi bevidste om den sorg, det er at miste et menneske, der står en nær. Vi tilbyder derfor et højt serviceniveau til rimelige priser med stor respekt for jer.

Valby Langgade 522500 Valby
logo

Firmaet ligger i Valby og tager også imod kunder fra København Ø.

Velkommen til Bedemanden i Valby v/Kildedal. Hvis de står og mangler en bedemand kan de ringe døgnet rundt. Det kan være svært at overskue tingene og vide, hvor man skal henvende sig. Vi guider dig som professionel begravelsesforretning gennem den vanskelige situation. Vi har mange års erfaring på området, og løser opgaven ned til mindste detalje. Vi er mobile og vi kommer gerne hjem til dem så alt kan ordnes i ro og orden. Vi kan også aftale at mødes andet steds, f.eks cafe, plejehjem ect.

Frederiksberg Allé 111621 København V
logo

Firmaet ligger i København V og tager også imod kunder fra København Ø.

Unikafsked hjælper med bisættelse, begravelse og afskedsceremoni uden for folkekirken. Når du mister en nærtstående, kan det være svært at få overblik over, hvad der nu skal ske. Hvis du har brug for et møde med Unikafsked, kan vi hjælpe dig med at lægge en plan. De mindste ting er ofte de største, når man skal sige farvel. Hvad med tilknytningssteder og andre vigtige spor, du har behov for bliver respekteret i kærlig erindring om den, du har mistet? Det kan vi alt sammen hjælpe med.

Borups Allé 1792400 København Nv
logo

Firmaet ligger i København Nv og tager også imod kunder fra København Ø.

Hos Unik Afsked bestræber vi os på at bygge bro mellem tradition og nytænkning. Vi imødekommer både traditionelle og utraditionelle ønsker. Vi deltager personligt i alle led af hver eneste afsked fra start til slut, og går alle ekstra mil for at sikre, at begravelsen bliver en personlig, mindeværdig og smuk begivenhed. En unik afsked.

Århusgade 602100 København Ø
Nordre Frihavnsgade 342100 København Ø
Masnedøgade 28, 3. sal. th2100 København Ø
Ribegade 15, st. sal. th2100 København Ø