Om firmaet

Hos Birkedalhuset ApS får du et kvalitetsbjælkehus, der kan fungere som et sommerhus, en hytte eller et helårshus alt afhængig af dit behov. Når du køber hus eller hytte hos Birkedalhuset kan du vælge mellem tre forskellige...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
24 20 60...
Adresse

Hedehavegyden 14

5800 Nyborg

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Hos Birkedalhuset ApS får du et kvalitetsbjælkehus, der kan fungere som et sommerhus, en hytte eller et helårshus alt afhængig af dit behov. Når du køber hus eller hytte hos Birkedalhuset kan du vælge mellem tre forskellige måder at bygge på. Du kan enten bygge selv, vi kan hjælpes ad eller vi kan bygge det hele for dig. Du kan læse mere detaljeret om selvbyg, medbyg og totalbyg på vores hjemmeside.

Bjælkehuse & Bjælkehytter i høj kvalitet

Hos Birkedalhuset ApS får du et kvalitetsbjælkehus, der kan fungere som et sommerhus, en hytte eller et helårshus, alt afhængig af dit behov.

Det er huset, der skal passe til familien og ikke familien, der skal tilpasse sig huset! Hos Birkedalhuset er der ikke noget, der hedder standardmodeller, moduler eller standardmål. Det er altså udelukkende dig, der bestemmer, hvordan dit nye hus skal se ud.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Birkedalhuset ApS

Omsætning

277 tkr

Afkastningsgrad

-32.14 %

Antal ansatte

1

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Birkedalhuset ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

BIRKEDALHUSET ApS

CVR-nr:

27125131

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

125 000

NACE-branche

461300 Agenturhandel med tømmer og andre byggematerialer

Startdato:

25-04-2003

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

24206009

24 20 60 09

2420 6009

24 206 009