Om Bjarne Nielsen

Bjarne Nielsen A/S er en af Danmarks største bilkoncerner, som dagligt beskæftiger over 500 dedikerede medarbejdere. Du finder os på tværs af Danmark i et af vores mange bilhuse. I rygsækken har vi mere end 25 års erfaring som bilforhandler, og lever af glade kunder. Vi brænder for at gøre en forskel så vores kunder aldrig er i tvivl om hvor de skal købe deres næste bil, og samtidig er det naturlige valg når det gælder service.

Bjarne Nielsen Holstebro

Bjarne Nielsen Holstebro er lig med Ford i Holstebro. Ford har traditionelt set altid haft rigtig godt fat i de danske bilkøbere - og det er ikke uden grund, at flere af modellerne er blandt de bedst sælgende i de respektive segmenter. Vi har - både i salgsafdelingen og på værkstedet - mange års erfaring med og ekspertise i at håndtere de mange modeller, som Ford breder sig over.

Vi kan hjælpe med både person- og varebiler fra Ford, så uanset størrelsen på bilen, har vi en løsning.

Bjarne Nielsen Holstebro er et Bjarne Nielsen Erhverv+ Center. Det betyder, at du trygt kan overlade dit køretøj til os, når der skal udføres service, eller en reparation er nødvendig. Vi får hurtigt din bil gjort klar til landevejen igen.

Bjarne Nielsen i Holstebro sælger også nyere brugte biler og har et stort udvalg af plug-in hybridbiler og elbiler. Vi er autoriseret Ford værksted men servicere også alle andre bilmærker, på vores nye og moderne værksted.

Ejer du denne virksomhed?

Log ind

Bjarne Nielsen, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

Nielsen Car Group A/S

Selskabsform

Aktieselskab

Startdato:

23-01-2009

CVR-nr:

31943140

Selskabskapital

35000000

Omsætning

-

NACE-branche

451120 Detailhandel med personbiler, varebiler og minibusser, 452010 Autoreparationsværksteder mv., 453200 Detailhandel med reservedele og tilbehør til motorkøretøjer

Ledelse/Administration

Adm. direktør

Anders Nielsen

Bestyrelsesformand

Bjarne Nielsen

Bestyrelsesmedlem

Jesper Bjarne Haugaard

Bestyrelsesmedlem

Kasper Skov Nielsen

Bestyrelsesmedlem

Anders Skov Nielsen

Viser 4 af 5

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

178 819 tkr

Afkastningsgrad

−3,39 %

Antal ansatte

490