Om firmaet

Dan hill plast A/S (DHP) blev grundlagt i 1957 med speciale i rotationsstøbning af især polyethylen (PE), polypropylen (PP) og PVC dele, og er derfor eksperter i at lave hule plastemner. DHP laver speciallavede emner til hver...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
75 68 72...
Adresse

Hornsyld Industrivej 37

8783 Hornsyld

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Åbent

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Dan hill plast A/S (DHP) blev grundlagt i 1957 med speciale i rotationsstøbning af især polyethylen (PE), polypropylen (PP) og PVC dele, og er derfor eksperter i at lave hule plastemner. DHP laver speciallavede emner til hver enkelt kunde og leverer bl.a. beholdere, tanke, tragte, afskærmninger, kabinetter og mange andre tekniske produkter til dansk og international industri. Virksomheden råder over de nyeste maskiner og produktionsmetoder indenfor rotationsstøbning.

Produkter

Dan hill plast A/S udvikler og producerer specialemner tilpasset hver enkelt kunde. Derudover produceres og markedsføres også DAN-FENDER, der har opnået stor anerkendelse verden over.

DHP lægger vægt på kvalitet og sikkerhed i samarbejdet med virksomhedens kunder og leverandører, hvor en tæt dialog spiller en vigtig rolle i forhold til en fortsat udvikling af nye produkter.

Medarbejderne hos virksomheden er trænede og uddannede, så det sikres, at kundernes ønsker og forventninger bliver opfyldt.

Dan Hill Plast A/Ss valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Dan Hill Plast A/S

Omsætning

25 455 tkr

Afkastningsgrad

0.74 %

Antal ansatte

60

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Dan Hill Plast A/S findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

DAN-HILL-PLAST A/S

CVR-nr:

19844692

Selskabsform

Aktieselskab

Selskabskapital

500 000

NACE-branche

222900 Fremstilling af andre plastprodukter

469000 Ikke-specialiseret engroshandel

257300 Fremstilling af håndværktøj

Startdato:

30-12-1996

Ledelse/Administration
Frank Marius Gad

Bestyrelsesformand

Tilde Kejlhof

Næstformand

Jens Birklund Andersen

Bestyrelsesmedlem

Proff logo
Alternative nummerformater

75687200

75 68 72 00

7568 7200

75 687 200