Dansoem Multiservice logo

Dansoem Multiservice

Om firmaet

Dansoem Multiservice lægger vægt på at levere et godt stykke arbejde, der bygger på godt håndværk, ordentlighed og dialog med vores kunder. Det giver løsninger, der holder. Vi varetager opgaver inden for brolægning til private...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
93 84 83...
Adresse

daniel jeremy sømmerly

Slotsgade 41, st. sal. tv

4200 Slagelse

Hjemmeside og e-mailSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Dansoem Multiservice lægger vægt på at levere et godt stykke arbejde, der bygger på godt håndværk, ordentlighed og dialog med vores kunder. Det giver løsninger, der holder. Vi varetager opgaver inden for brolægning til private og offentlige virksomheder.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Dansoem Multiservice

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Dansoem Multiservice findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

dansoem multiservice

CVR-nr:

43653237

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

812100 Almindelig rengøring i bygninger

439990 Anden bygge- og anlægsvirksomhed, som kræver specialisering

813000 Landskabspleje

433900 Anden bygningsfærdiggørelse

Startdato:

21-11-2022

Ledelse/Administration
Daniel Jeremy Sømmerly

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Kategorier
Søgeord
Chaussésten, polering af vinduer, butiksrengøring, skovle sne, rengøring af forretningslokaler, brolægning af kantsten, rent, brolæggere, Rengøring, rengøring til restauranter, Glatførebekæmpelse, Terrasser, Vinduesservice, Hovedrengøring efter ønske, Vinduespoleringer, Affedtning af din ovn, Rengøring af fællesrum, rengørings tilbud, anlægsarbejde, vask af vinduer, Granit, skovlsne, sommerhusrengøring, forretningslokale rengøring, Rengøring af toiletter, snefejning, saltning, rengøringsservice, brolægning, Grov rengøring, tilbud på rengøring, brolægning af brosten, Rengøring af toiletforhold, anlæg af haver, Snerydning, vinduespudser, ejendomsrengøring, rengøringsopgaver, rengøring af butikker, Vinduespudserer, vask vinduer, belægninger, flisearbejde, Vinduespudsere, anlægninger, Affedtning af dit komfur, rengøring af badeværelse, aftørring af støv, desinfiktation af toiletter, Planering, afkalkning, ejendomsservice, Græssåning, Vinduesrengøring, kantinerengøring, afvaskning af træværk, Afleveringsrengøring, entreprenører, rengøring efter flytning, daglig rengøring, Køkkenrengøring med desinfikation, Rengøring af vaskerier, ren, Gårdmandsarbejde, Rene vinduer, rengøring af kontorer, rengøring af kontorfaciliteter, vask af ruder, Rengøringsfirmaer, Fliser, Støvsugning, rudevask, belægningssten, slutrengøring, grusning, privatrengøring, restaurantrengøring, Anlægsgartnere, Rengøring af kantine, vinduespolering for firmaer, asfaltarbejde, flisebelægninger, flytterengøring, pudsning af vinduer, vinduespolering for private, Rengøring af vinduer, sneskovling, vinduesvask, belægning af fliser, Haveservice, kontorrengøring, Vinduesbehandlinger, specialrengøring, vinduespolering, Hovedrengøring, Gulvvask, vinduespudsninger, Hovedrengøring af trapper, Erhvervsrengøring, Rengøringsfirma
Alternative nummerformater

93848326

93 84 83 26

9384 8326

93 848 326