Om Danvægt A/S

Danvægt A/S beskæftiger sig med rådgivning, udvikling, produktion, salg og installation af vægte og integrerede PC-styrede vejesystemer til landbrug, grovvare, industri, transport og miljøsektoren, vægte, checkvejere, industrivægte, vejning, kalibrering, udvejningsanlæg, dyrevægte, vejeceller, vejesystemer, elektroniske, stregkodeløsninger, tilbehør og inventar slagterimaskiner, danvægt, GSE Scale Systems, Mettler-Toledo, fritliggende brovægte, platformvægte, lavprofil, platformvægte.

Generel beskrivelse

Hovedaktiviteter

DANVÆGT A/S er en afbalanceret dansk virksomhed i vækst. Vi koncentrerer os om rådgivning, udvikling, produktion, salg og installation af vægte og integrerede vejesystemer.

Danvægt er blevet indbegrebet af banebrydende og højteknologisk vejeteknologi i en række brancher. Væksten og denne position er opnået ved at koncentrer den løbende produktudvikling omkring en række branchers stadigt mere komplekse og krævende vejebehov.

Således kan Danvægt i dag tilbyde markedets bedste og mest avancerede produktudvalg af vægte og integrerede PC-styrede vejesystemer til landbrug, grovvare, industri, transport og miljøsektoren.

Og der er vægt, knowhow og brancheerfaring bag disse ord.

Danvægts målsætning

Danvægt fokuserer på sine kunder, og giver disse et fremtidssikkert produkt, gennem veldokumenterede tegninger og projektbeskrivelser, såvel som en høj grad af service, garanti og sikkerhed.

Danvægt leverer kun komponenter og hardware af den bedste kvalitet. Disse produkter er indkøbt af internationale og velkendte leverandører.

Derfor er det os muligt at garantere vores kunder overalt i verden en god service og bredt udvalg af produkter og komponenter

Danvægt A/S' valgte links

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • Danvægt A/S Vægtfabrikker, Favrskov - 1
  • Danvægt A/S Vægtfabrikker, Favrskov - 2
  • Danvægt A/S Vægtfabrikker, Favrskov - 3
  • Danvægt A/S Vægtfabrikker, Favrskov - 4
  • Danvægt A/S Vægtfabrikker, Favrskov - 5

Danvægt A/S, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

DANVÆGT A/S

Selskabsform

Aktieselskab

Startdato:

07-11-1983

CVR-nr:

58385816

Selskabskapital

4400000

Omsætning

-

NACE-branche

282900 Fremstilling af andre maskiner til generelle formål i.a.n., 332000 Installation af industrimaskiner og -udstyr, 466900 Engroshandel med andre maskiner og andet udstyr

Ledelse/Administration

Direktør

Peter Filt

Bestyrelsesformand

Henrik Bentsen

Bestyrelsesmedlem

Søren Wulf Eskildsen

Bestyrelsesmedlem

Christina Yding Hahn Elgaard

Bestyrelsesmedlem

Peter Filt

Viser 4 af 5

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

20 251 tkr

Afkastningsgrad

15,54 %

Antal ansatte

28