Om Deres Låsesmed

Deres Låsesmed har stor erfaring som låsesmed og følger konstant med udviklingen, så De som kunde altid får et veludført stykke arbejde til konkurrencedygtige priser. Derudover skaber vi sikkerhed med omtanke og løsninger, så vores kunder får udført et godt stykke håndværk. Vi kan rådgive Dem om de forskellige muligheder for sikring og kontrol, der er på markedet. Vi har døgnservice og står klar, når De har brug for os, over alt i København og omegn. Kontakt døgnvagt på tlf. 26 20 11 19.

Produkter

Deres Låsesmed kan hjælpe med:

Oplukning: Hvis De er blevet låst ude eller har mistet Deres nøgle, så De ikke kan komme ind i Deres hus/lejlighed, kan Deres Låsesmed komme og lukke Dem ind.

Omkodning: Hvis De skal bruge en ny kode til Deres låsesystem, eller De har glemt Deres kode, kan Deres Låsesmed indtaste en ny kode til Dem.

Montering: Hvis De ønsker at få monteret f.eks. en alarm eller et nyt låsesystem, kan Deres Låsesmed sætte det op for Dem.

Reparation af låse: Hvis Deres låse er blevet ødelagt i forbindelse med et indbrud, men stadig er til at redde, kan Deres Låsesmed reparere den for Dem.

Nøglebestilling: De kan bestille nye nøgler hos Deres Låsesmed.

Bil-oplukning: Hvis De er blevet låst ude eller har mistet Deres nøgle, så De ikke kan komme ind i Deres bil, kan Deres Låsesmed lukke bilen op igen.

Privat sikring: Sikring af private hjem. Læs mere om privatsikring her.

Erhvervssikring: Sikring af virksomhed. Læs mere om erhvervssikring her.

Pengeskabe: Hvis der er ting, De ønsker at beskytte ekstra meget, kan De med rette købe et pengeskab.

Brandskab: Det fungerer som pengeskab, men dette skab er brandsikret, hvilket betyder, at hvis skabet står i et rum, hvor der udbryder brand, vil genstande og eventuelle værdi papirer ikke bryde i brand.

Adgangskontrol: Adgangskontrol er en måde at sikre sig mod, at uvedkomne kan trænge ind på Deres grund. Adgangskontrol kan f.eks. være i form af et kort.

Gittersikring: Gittersikring er sikring af vinduer med gitter.

Dørpumper: En dørpumpe er en en lukkemekanisme til døre. så de lukker af sig selv. På den måde kan man være sikker på, at dørene altid er lukkede.

Alarmer: Alarmer virker sådan, at hvis nogen bryder ind på det sikrede område, vil alarmen give en høj signal lyd, der fortæller området, at der er indbrud. Det gode ved en alarm er, at den stadig går igang, selvom låsen bliver dirket op, og intet bliver smadret.

Alle disse produkter vil forminske chancen for indbrud og give Dem en en større tryghed, når De låser ud af Deres hoveddør.

Billedgalleri

  • Deres Låsesmed Låsesmed, Greve - 1
  • Deres Låsesmed Låsesmed, Greve - 2
  • Deres Låsesmed Låsesmed, Greve - 3

Deres Låsesmed, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

-

Selskabsform

-

Startdato:

-

CVR-nr:

-

Selskabskapital

-

Omsætning

-

NACE-branche

Ledelse/Administration