Om DMZ Transport Og Logistik

Grundlagt i 2018, DMZ Transport er en familieejet forretning i Nordjylland, der tilbyder både standardiserede og skræddersyede transport løsninger.Vi er klar over, at din tid er vigtig, så der er ingen grund til stres, hvis du skal bruge noget “hurtigst muligt”. Vi behandler vores kunder som familie, leverer enhver ordre til tiden, og forkorter ventetiden - uden undtagelse. Vi sørger også for venlig kundeservice og en god snak med vores chauffører.

Din betroede partner når det kommer til ekspresleverancer.

Hver dag kører vores biler over 2000 km til alle lokationerne i Danmark. Vi formindsker afstanden mellem mennesker, og vi sætter aldrig låg på entusiasmen - for vi har et stort team af fantastiske mennesker.

Du kan følge vores daglige indlæg på vores Facebook-side.

Kurer- og ekspressløsninger

Vi bringer dig tættere på dine mål. Vi håndterer alt fra små, til meget store pakker, og sørger for en fleksibel, hurtig og sikker levering, når du har brug for det.

SLV - Sikkerheds­kontrollerede varer

Glem de lange lister med regler og autorisationer, når det kommer til transport af sikkerhedsstyret luftfragt.

Som en SLV-godkendt transportør, kan vi håndtere alt papirarbejde og levere varer til alle lufthavne i Europa.

Se vores autorisation. her.

Firmatransport

I gang med at flytte kontor? Du kan stole på, at vi fragter dine varer sikkert og ansvarligt til destinationen. Ingen møbler beskadiges i vores biler.

24-timers service

Når du har brug for et lift, er vi tilgængelige døgnet rundt. Vi registrerer og behandler din ordre så hurtigt som muligt.

Europa Direkte

Der er ingen grænser, vi ikke kan krydse. Vi leverer enhver pakke med kærlighed fra Danmark og overalt i Europa.

Løsninger til flytning

At flytte, behøves ikke være besværligt. Vi er her for at gøre det så nemt som overhovedet muligt. Du skal ikke røre en finger. Vores team fragter alle dine møbler og kasser til bilen, og direkte ind i dit nye hjem.

Bugseringsløsninger

Bilnedbrud kan ske... Men du har ingen grund til at være bekymret. Vi er den ven, du ringer til når du vil være sikker på, at problemet bliver løst. Vi kan trække din bil, mens du nyder en varm kop kaffe.

Kontakt os for et UFORPLIGTENDE tilbud

DMZ sørger for, at du har et hold, der tager sig af alle formaliteterne, og sørger for at alle dine pakker ankommer til destinationen sikkert og i perfekt stand.

Ansvarsbegrænsning Og Ansvarsfraskrivelse

Ansvarsbegrænsning: Alle transportopgaver, både nationale og internationale, udføres i henhold til bestemmelserne i CMR-loven. Bestemmelserne i CMR-loven begrænser vores ansvar for tab, forringelse eller skade på varerne til SDR 8.33 pr. kg bruttovægt, samt for forsinkelse af fragt.

Ansvarsfraskrivelse: Vi udfører både internationalt og nationalt transport i henhold til bestemmelserne i CMR-loven, medmindre andet er specifikt aftalt mellem parterne og dansk lovgivning ikke udelukker det. Bestemmelserne i CMR-loven begrænser vores ansvar for tab, forringelse eller skade på varerne til SDR 8.33 pr. kg. bruttovægt.

DMZ Transport Og Logistiks valgte links

DMZ Transport Og Logistik, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnDMZ Transport og Logistik
SelskabsformEnkeltmandsvirksomhed
Startdato:11-06-2018
CVR-nr:39632144
Selskabskapital0
Omsætning-
NACE-branche494100 Vejgodstransport

Ledelse/Administration

Dragos Mihai ZelincaFuldt ansvarlig deltager

Kategorier

Søgeord

Søgeord mangler

Alternative nummerformater

9110646591 10 64 659110 646591 106 465