Om firmaet

Grundlagt i 2018, DMZ Transport er en familieejet forretning i Nordjylland, der tilbyder både standardiserede og skræddersyede transport løsninger.,Vi er klar over, at din tid er vigtig, så der er ingen grund til stres, hvis du...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
91 10 64...
Adresse

Idskovvej 48

9352 Dybvad

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Åbent

0:00 - 24:00

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Grundlagt i 2018, DMZ Transport er en familieejet forretning i Nordjylland, der tilbyder både standardiserede og skræddersyede transport løsninger.Vi er klar over, at din tid er vigtig, så der er ingen grund til stres, hvis du skal bruge noget “hurtigst muligt”. Vi behandler vores kunder som familie, leverer enhver ordre til tiden, og forkorter ventetiden - uden undtagelse. Vi sørger også for venlig kundeservice og en god snak med vores chauffører.

Din betroede partner når det kommer til ekspresleverancer.

Hver dag kører vores biler over 2000 km til alle lokationerne i Danmark. Vi formindsker afstanden mellem mennesker, og vi sætter aldrig låg på entusiasmen - for vi har et stort team af fantastiske mennesker.

Du kan følge vores daglige indlæg på vores Facebook-side.

Kurer- og ekspressløsninger

Vi bringer dig tættere på dine mål. Vi håndterer alt fra små, til meget store pakker, og sørger for en fleksibel, hurtig og sikker levering, når du har brug for det.

SLV - Sikkerheds­kontrollerede varer

Glem de lange lister med regler og autorisationer, når det kommer til transport af sikkerhedsstyret luftfragt.

Som en SLV-godkendt transportør, kan vi håndtere alt papirarbejde og levere varer til alle lufthavne i Europa.

Se vores autorisation. her.

Firmatransport

I gang med at flytte kontor? Du kan stole på, at vi fragter dine varer sikkert og ansvarligt til destinationen. Ingen møbler beskadiges i vores biler.

24-timers service

Når du har brug for et lift, er vi tilgængelige døgnet rundt. Vi registrerer og behandler din ordre så hurtigt som muligt.

Europa Direkte

Der er ingen grænser, vi ikke kan krydse. Vi leverer enhver pakke med kærlighed fra Danmark og overalt i Europa.

Løsninger til flytning

At flytte, behøves ikke være besværligt. Vi er her for at gøre det så nemt som overhovedet muligt. Du skal ikke røre en finger. Vores team fragter alle dine møbler og kasser til bilen, og direkte ind i dit nye hjem.

Bugseringsløsninger

Bilnedbrud kan ske... Men du har ingen grund til at være bekymret. Vi er den ven, du ringer til når du vil være sikker på, at problemet bliver løst. Vi kan trække din bil, mens du nyder en varm kop kaffe.

Kontakt os for et UFORPLIGTENDE tilbud

DMZ sørger for, at du har et hold, der tager sig af alle formaliteterne, og sørger for at alle dine pakker ankommer til destinationen sikkert og i perfekt stand.

Ansvarsbegrænsning Og Ansvarsfraskrivelse

Ansvarsbegrænsning: Alle transportopgaver, både nationale og internationale, udføres i henhold til bestemmelserne i CMR-loven. Bestemmelserne i CMR-loven begrænser vores ansvar for tab, forringelse eller skade på varerne til SDR 8.33 pr. kg bruttovægt, samt for forsinkelse af fragt.

Ansvarsfraskrivelse: Vi udfører både internationalt og nationalt transport i henhold til bestemmelserne i CMR-loven, medmindre andet er specifikt aftalt mellem parterne og dansk lovgivning ikke udelukker det. Bestemmelserne i CMR-loven begrænser vores ansvar for tab, forringelse eller skade på varerne til SDR 8.33 pr. kg. bruttovægt.

DMZ Transport Og Logistiks valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

DMZ Transport Og Logistik

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

1

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra DMZ Transport Og Logistik findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

DMZ Transport og Logistik

CVR-nr:

39632144

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

494100 Vejgodstransport

Startdato:

11-06-2018

Ledelse/Administration
Dragos Mihai Zelinca

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Kategorier
Søgeord
vognmandsforretninger, vognmænd, døgn transport, pakkeservice, haulage company, døgntransport, hastetransport, transport national, transport company, transportfirma, stykgods, kurerservice, kurerekspress, transport til europa, hauliers, ekspressløsninger, nattransport, haulier services, palle transport, kurertjenester, 24 timers service, courier, kurerer, transport i EU, transportation services, bugserings løsninger, transport af varer, international transport, bude, transport af pakker, slv, trans, flyttefirmaer, flytteservice, godskørsel, luftfragt, lastbilstransport, godstransport, bugsering, biltransport, pakke transport, flyt, transport international, kurerexpress, pallekørsel, international levering, fragtselskaber, pakkekørsel, pakkelevering, national transport, transportation, fragtdistribution, bud, transportører, pakketransport, varevogne transport, ekspress, flytteforretninger, transportløsninger, EU transport, logistikløsninger, minitrans, palletransport, varetransport, firmatransport, maskintransport, express, logistikservice, goods transport, transportservises, flytninger, ekspresstransport, kassevogn, shipping, stykgodstransport, transport indland, flyttebiler, minifragt, transport udland, flytte, transport af luftfragt, transport med lift, kurertransport, flyttemænd, budservice, haulier shops, store transporter, vognmandsfirma, pakkepost, nat transport, vognmandskørsler, ekspressleverancer, transportopgaver, småtransporter, transport, pakketrans, kurer, transportservice, erhvervskørsel, fragtservice, logistik, transport af biler
Alternative nummerformater

91106465

91 10 64 65

9110 6465

91 106 465