Om firmaet

Skal du have lagt et nyt stråtag, eller trænger dit eksisterende til reparation, renovation eller vedligehold, så kan Dueholm Tæk hjælpe dig. Som erfaren og uddannet tækkemand kan vi løse både de store og små tækkeopgaver for...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
60 65 36...
Adresse

Kertevej 47

5560 Aarup

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Skal du have lagt et nyt stråtag, eller trænger dit eksisterende til reparation, renovation eller vedligehold, så kan Dueholm Tæk hjælpe dig. Som erfaren og uddannet tækkemand kan vi løse både de store og små tækkeopgaver for kunder over hele Fyn, og uanset opgavens karakter udfører vi det klassiske tækkearbejde med fokus på det gode håndværk. Hvad enten det drejer sig om nytækning, udbedring af skader eller løbende vedligehold, så står vi klar til at hjælpe dig med din opgave.

Smukke og holdbare løsninger

Et stråtag er både klassisk smukt, godt isolerende og yderst holdbart, hvis bare man sørger for løbende vedligehold. Hvis du skal have lagt et nyt stråtag, kan vi hos Dueholm Tæk tilbyde flotte og holdbare løsninger, der emmer af godt håndværk. Vi står også gerne for det femårige eftersyn af dit stråtag, så du på den måde sikrer dig, at eventuelle skader bliver opdaget og repareret, før de bliver omfattende og omkostningsfulde.

Erfaren tagtækker

På baggrund af vores store erfaring inden for tækkearbejde, tør vi godt kalde os specialister i stråtag. I hele processen vil vores faglige stolthed skinne igennem, og det betyder også, at du er garanteret et flot resultat af høj kvalitet og med maksimal levetid. Foruden nytækning udfører vi alle former for reparationer og vedligehold af stråtag for både private og erhverv over hele Fyn.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Dueholm Tæk

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Dueholm Tæk findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Dueholm Tæk

CVR-nr:

42677760

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

439100 Tagdækningsvirksomhed

Startdato:

14-09-2021

Ledelse/Administration
Casper Dueholm Eliassen

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

60653664

60 65 36 64

6065 3664

60 653 664