Om firmaet

Dyr kan mærke smerte, og dyr kan mærke velbehag og ubehag. De har meninger, og vi kan kommunikere med dem på et åndeligt plan. Denne clairvoyante og telepatiske evne til at kunne gøre dette, har jeg udviklet siden 2016.,Det er...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
93 87 60...
Adresse

Frikøbing 7

4330 Hvalsø

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Dyr kan mærke smerte, og dyr kan mærke velbehag og ubehag. De har meninger, og vi kan kommunikere med dem på et åndeligt plan. Denne clairvoyante og telepatiske evne til at kunne gøre dette, har jeg udviklet siden 2016.Det er mit håb at fremme dyr og menneskers relation ved at gøre forståelsen mellem dyr og ejer større. Mit bidrag er kun opstarten på jeres kommende forandring.

Certificeret dyreclairvoyant

Jeg hedder Anne Mette Oxe, og jeg bor i Hvalsø. Jeg er uddannet socialpædagog. Min hovedbeskæftigelse er arbejde i folkeskolen med børn der har brug for særlig opmærksomhed og støtte i deres skoleliv.

Jeg blev certificeret menneske -og dyreclairvoyant september 2018 af Kit Benlolo og Tove Lucka.

I min fritid arbejder jeg med clairvoyance og telepati, som jeg bruger som instrument i min tale med dyr.

Jeg brænder for at gøre en forskel for dyrene med mine clairvoyante evner. Nu jeg ved, at det er muligt, kan jeg slet ikke lade være. Jeg har åbenbart en særlig evne til at spotte forsvundne dyr uden selv at være på stedet.

Det er ikke en evne jeg troede, jeg ville udvikle, fordi det nogle gange er nogle ubehagelige syn, jeg kan få her, men jeg har haft mange gode resultater og for hvert dyr der bliver fundet, er jeg ovenud lykkelig.

Derfor bliver jeg ved med at tilbyde min hjælp på disse opgaver. Det der er fantastisk ved at tale med dyr er at opleve dyrenes forskellige ’personlighed’ og høre deres mening om deres tilværelse og ikke mindst, at I ejere kan nikke genkendende til det og at jeg kan få lov at hjælpe jer med et bedre forhold til jeres dyr.

Jeg er dybt taknemmelig for at få lov at blive inviteret ind i jeres familier.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Dyreclairvoyant Anne Mette Oxe

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Dyreclairvoyant Anne Mette Oxe findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Anne Mette Oxe

CVR-nr:

30137531

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

855900 Anden undervisning i.a.n.

Startdato:

01-11-2006

Ledelse/Administration
Anne Mette Oxe

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

93876015

93 87 60 15

9387 6015

93 876 015