Om firmaet

Ebh Byg Entreprise ApS - vi er din professionelle byggepartner. Erhvervsbyggeri skal overholde hver branches specifikke krav til sikkerhed, funktionalitet, materialer og kvalitet. Det gælder hvad enten vi bygger lagerhaller,...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
59 43 18...
Adresse

Mårsøvej 4

4300 Holbæk

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Åbent

7:00 - 15:00

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Ebh Byg Entreprise ApS - vi er din professionelle byggepartner. Erhvervsbyggeri skal overholde hver branches specifikke krav til sikkerhed, funktionalitet, materialer og kvalitet. Det gælder hvad enten vi bygger lagerhaller, industribygninger, kontorer, domiciler, autoværksteder, idrætshaller, butikker eller lignende. Det ved vi, og derfor lytter vi omhyggeligt til alle vores kunders ønsker og krav.

Om Ebh Byg

EBH BYG blev etableret af Emil Bergstrøm Hansen tilbage i 2007 som et lille professionelt tømrerfirma. Siden da er vi vokset til et større entreprenørfirma med mere end 60 medarbejdere. Vi holder til i Holbæk, men dækker hele Nordvestsjælland og hovedstadsområdet.

I 2019 og 2020 modtog EBH BYG Gazelleprisen. I 2021 blev EBH BYG – ENTREPRISE etableret med fokus på erhvervskunder og entrepriseopgaver. EBH Byg fortsætter med privatkunder.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Ebh Byg Entreprise ApS

Omsætning

641 tkr

Afkastningsgrad

8.89 %

Antal ansatte

3

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Ebh Byg Entreprise ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

EBH Byg Entreprise ApS

CVR-nr:

39328534

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

50 000

NACE-branche

439990 Anden bygge- og anlægsvirksomhed, som kræver specialisering

Startdato:

12-02-2018

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

59431858

59 43 18 58

5943 1858

59 431 858