Om Entreprenørfirmaet Østergaard A/S

Østergaard A/S er et entreprenørfirma, der løser traditionelle anlægsopgaver indenfor jord, vej, belægning og afløb samt No-Dig-arbejder. Vi løser disse opgaver både indenrigs og udenrigs, og påtager os både større og mindre anlægsopgaver og har derved opnået stor erfaring i løsning af specielt komplicerede kloakerings- og belægningsopgaver i tæt bebyggede områder.

Generel beskrivelse

Entreprenørfirmaet Østergaard A/S er grundlagt i 1910.

Firmaet har fra starten udført havnebygnings-, brobygnings- og jernbaneprojekter. Fra 1920'erne har firmaet udført de første gennempresnings- og tunneleringsopgaver.

I dag består firmaet af en afdeling, der løser traditionelle anlægsopgaver indenfor jord, vej, belægning og afløb samt en afdeling, der udfører No-Dig-arbejder.

De traditionelle anlægsopgaver udføres såvel i hoved- som underentreprise over hele landet dog med hovedvægten i Østjylland. Opgavemæssigt løser vi både større og mindre anlægsopgaver og har opnået stor erfaring i løsning af specielt komplicerede kloakerings- og belægningsopgaver i tæt bebyggede områder.

No-Dig-specialerne har vi siden starten vedligeholdt og videreudviklet.

Disse specialer udføres overalt i Danmark og siden 2008 også udenfor landets grænser. No-Dig-specialerne udføres enten i underentreprise, i hovedentreprise eller i partnering.

Vi har gennem årene vedligeholdt og udviklet erfaring og kompetence og har derigennem opnået en høj grad af specialisering.

Dette har været muligt med en stabil og kompetent stab af nøglemedarbejdere med mange års erfaring såvel på ingeniørsiden som blandt udførende medarbejdere.

Det er en tradition hos Østergaard A/S selv at udvikle teknisk udstyr og metoder. Bl.a. er tunneleringsudstyret samt udstyr til pilotrørsmetoden udviklet af os selv.

Vi lægger vægt på og har haft tradition for at løse opgaverne til bygherrens fulde tilfredshed. Kvaliteten er, udover erfaringen og medarbejderne, opnået gennem en grundig planlægning. Bl.a. lægges stor vægt på at basere udførelsen på forundersøgelser, der gennemgås nøje med henblik på at vælge den rigtige metode til den aktuelle opgave.

Vi lægger endvidere vægt på samarbejdet mellem bygherre, rådgiver og entreprenør om planlægningen af opgaverne samt at have en tæt dialog gennem udførelsesprocesserne.

Entreprenørfirmaet Østergaard A/S' valgte links

Ejer du denne virksomhed?

Log ind

Entreprenørfirmaet Østergaard A/S, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

ENTREPRENØRFIRMAET ØSTERGAARD, VEJLE A/S

Selskabsform

Aktieselskab

Startdato:

27-04-1984

CVR-nr:

73381711

Selskabskapital

705000

Omsætning

-

NACE-branche

422100 Anlæg af ledningsnet til væsker

Ledelse/Administration

Adm. direktør

Søren Kjær

Bestyrelsesformand

Lars Gøttrup Christensen

Bestyrelsesmedlem

Kristian Palm

Bestyrelsesmedlem

Marianne Borup Jensen

Bestyrelsesmedlem

Mogens Vedel Hestbæk

Viser 4 af 5

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

25 005 tkr

Afkastningsgrad

10,04 %

Antal ansatte

96