Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

HI-FIX A/S

HI-FIX A/S

75 78 07... Vis nummer
Stenagervej 5
8752 Østbirk

Om Firmaet

Hi-Fix tilbyder højkvalitetsprodukter i butyltætningsmasser og andre polymerer. På eget laboratorium udvikler og tilpasser vi produkterne til kundens krav. Hi-Fix leverer tætningsmassen som ekstruderede produkter med dimension efter kundens ønsker eller som Butyl hot melt i 20 l spande eller 200 l tromler. Vore produkter er miljøvenlige og indeholder ikke mærkningspligtige stoffer.
/
/

Produkter

Hi-Fix A/S producerer klæbrige tætninger i butyl og andre polymere tætningsmaterialer. Produkterne kendes også under navne som mastic og putty. De bruges inden for områder, hvor der ikke er tale om en åbn/lukke funktion. Vore materialer bruges i telekabelsamlinger, til vinduesmontage, i muffer til fjernvarmerør, i køleskabe, i campingvogne, taginddækninger m.v. Vore produkter er kendetegnet ved, at de anvendes hvor der er brug for: klæbeeffekt, tætningseffekt, dampspærreeffekt, isoleringseffekt, vandtæthed m.v.


Hi-Fix A/S producerer 2 hovedprodukter:

- Varm appliceret mastic til brug i robotanlæg i 20 L spande og 200 L tromler.
- Ekstruderet mastik i strenge og bånd til manuel applicering pålagt med fibre, alubånd, plast, væv eller hvad kunden måtte ønske.

Generel beskrivelse

Virksomheden
Hi-Fix er en ordreproducerende specialvirksomhed, som arbejder tæt sammen med sine kunder og deres udviklingsafdelinger for at opnå optimale løsninger inden for butyltætningsområdet. Vi samarbejder med store som små virksomheder og kontakt til Hi-Fix bliver anset for at være en del af mange virksomheders problemløsningsadfærd.
Produkter
Hi-Fix produkter er uvulkaniserede og mere eller mindre klæbrige og bliver ikke hårde ved ældning. Hi-Fix materialer bruges til:
-tætning af muffer i fjernvarmerør
-tætning af ovenlysvinduer
-aluminium-/glasfacader, glastage, udestuer
-miljøtætninger til veje- og lufthavne (ikke bitumen)
-tætning af vandreservoirer
-tætning af vinduer i porte
-samling af telekabler og lavspændings el-kabler.
-tætning af elskabe
-tætninger hvor der ikke er tale om en åbn/lukke funktion.
Hi-Fix klæbende butylbånd kan fremstilles med en overflade af aluminiumsfolie, plastfolie, vliesbånd, polyesterfiber eller andet materiale, som kunden måtte ønske.
Alle vore ekstruderede produkter er fingerlift producerede. Dvs. at papiret eller plastfolien, som vore klæbende bånd produceres på, er 5-6 mm bredere end det producerede bånd. Herved lettes aftagningen af papir eller plastfolien under brug.
Butyl hot melt
Til automatisk produktion eller til påføring med en manuelt betjent varmepistol, har vi udviklet butyl hot melt som leveres i tromler eller spande. I modsætning til almindelige hot melts, som er egentlige limtyper der flyder som vand ved påføringstemperaturen, er butyl hot melt mere viskøs og flyder kun under tryk. Derfor er produktionssteder hvor Butyl Hot Melt anvendes rene og pæne hvorimod anvendelsen af almindelige Hot Melts ofte kan give anledning til stænk og limklatter på arbejdsstedet. Butyl hot melts vil i langt højere grad bevare sin elasticitet end traditionelle hot melts.

bedømmelser

Indholdet nedenfor er tilføjet af vores brugere
Henter...