Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

Frederikssund Tandteknik ApS v/ Rikke Halskov

Frederikssund Tandteknik ApS v/ Rikke Halskov

47 31 01... Vis nummer
Ny Østergade 7, 1. sal.
3600 Frederikssund

På sociale netværk

Billedgalleri

1 / 4

Om Firmaet

Velkommen til Klinisk Tandtekniker Rikke Halskov ApS - en moderne klinik i centrum af Frederikssund. Vi fremstiller tandproteser af højeste kvalitet med de nyeste teknikker, udstyr, og med de bedste behandlingsmetoder.
/
/

Ydelser

Vi fremstiller på eget laboratorie:

- Helproteser
- Delproteser
- Partielprotese (overgangsprotese)
- Unitor-protese
- Naturtro-protese
- Implantat-protese
- Blød basis
- Flexprotese

Generel beskrivelse

Klinisk Tandtekniker Rikke Halskov ligger på Ny Østergade 7, 1 sal - lige i centrum af Frederikssund. Vi har to klinikrum og fremstiller alle proteser på eget laboratorium.

Vi glæder os til at byde dig velkommen og lægger stor vægt på at skabe en god atmosfære for dig.

Vores personale er specialuddannet inden for tandproteser. Vi kan derfor tilbyde dig et fagligt team i særklasse, der er helt opdateret med nyeste viden og teknologi, og som er parat til at yde dig den bedste service.

Vi har omfattende kvalitetssikring af vores laboratorium, og sikkerhedskontrol af vores materialer og produkter. Det betyder, at hver eneste protese som vi fremstiller er individuelt CE-registreret. Dette sikrer dig, at du får en protese lavet af de sikreste og bedste materialer.

Alt vores udstyr steriliseres, hvilket sikrer dig de bedste hygiejniske forhold.


Målsætning og Værdier:

Vores formål med klinikken er at fremstille individuelle tandproteser i høj faglig kvalitet, hvor du som patient er i centrum.

Vores værdier er tillid, omsorg og en imødekommende atmosfære, og vi sætter en stor ære i, at du som patient oplever et godt og trygt behandlingsforløb hos os.

bedømmelser

Indholdet nedenfor er tilføjet af vores brugere
Henter...