Om FedEx Express

Dine konkurrenter har brugt denne plads til at beskrive deres virksomhed. Vidste du, at du som virksomhedsejer let kan opdatere dine virksomhedsoplysninger her på Krak?

Ejer du denne virksomhed?

Bedømmelser om FedEx Express

Vibeke Riise

mere end et år siden

Aldrig har vi mødt SÅ dårlig betjening. FedEx laver en leverencefejl, men vil ikke selv udbedre fejlen ! Vi måtte selv køre 110 km for at hente vores pakke, da FedEx nægtede at levere pakken !!! - fantastisk af en virksomhed som levere at at levere pakker !

Vil fremover kun handle med leverandører som IKKE benytter FedEx (for det er desværre ikke første gang de ikke har styr på deres forretning!).

Janus

mere end et år siden

Har modtaget faktura og rykker med inkassovarsel for en forsendelse der er sendt fra US til Canada. Og jeg har Intet med dette at gøre. Har yderligere bedt både om at få bekræftet at det ikke er min forsendelse, samt en kreditnota. Ingenting er lykkedes for dem. Til trods for at jeg har henvendt mig flere gange. SKODFIRMA

Peter Severin de Fønss

mere end et år siden

Jeg havde bestilt et produkt fra en webshop. Produktet blev afsendt fra producenten i Hong Kong og FedEX var i stand til at flytte pakken til Danmark på under 48 timer. Pakken skulle derefter leveres fredag den 11. juli 2014. Der er tale om et FedEX garantiforsendelse, hvorfor afsender har en garanti for at pakken bliver afleveret senest denne dato.
Da jeg allerede om morgenen havde tjekket på FedEX hjemmeside at pakken var ude til levering, sørgede jeg selvfølgelig for at være hjemme resten af dagen. Det var derfor også med forbitrelse, da jeg om eftermiddagen igen tjekkede status, opdagede at FedEX havde skannet pakken til at jeg ikke havde været hjemme! Jeg, min søster og min hund har været hele dagen på adressen!
Jeg kontaktede straks kundeservice, som bevidstløst gentog at de havde forsøgt at aflevere pakken. Jeg sagde direkte til hende at hendes chauffør var løgnagtig og at jeg forventede de rettede fejlen øjeblikkeligt. Jeg blev derefter sat på hold i ca. 5 minutter, hvorefter hun forsøgte sig med at de ville prøve igen på mandag. Jeg sagde at dette var uacceptabelt og bad om oplysning om hvilket af FedEX produkter der var tale om, da jeg ville kontakte afsenderen og bede dem trække betalingen for forsendelsen tilbage fra FedEX i og med at jeg ikke mente, at de havde leveret den bestilte service. Jeg blev så igen bedt om at vente. Efter ca. 3-5 min. blev forbindelsen afbrudt!(En meget effektiv strategi når man ikke ønsker at svare på spørgsmål)

Jeg ringede derefter straks kundeservice op igen, men da jeg desværre ikke kunne huske navnet på den dansksprogede medarbejder, som netop havde smidt røret på, måtte jeg tale med en anden.

Jeg måtte så igen finde mig i beskyldninger om, at FedEX mener det er mig der lyver om at jeg har været hjemme på leveringstidspunktet. Da jeg heller ikke ved denne lejlighed ville acceptere deres fuldstændigt uacceptable beskyldninger og meddelte dem, at det var dem eller deres chauffør som var løgnagtige forsøgte hun at sige min ringeklokke måske ikke virkede. Jeg kunne bare svare at UPS lige havde afhentet en anden pakke, men det var måske kun deres chauffør ringeklokken ikke virker for? Herefter blev jeg bedt om at vente igen. Efter endnu 5 min. vendte medarbejderen tilbage og lovede at jeg ville blive kontaktet telefonisk af en højere oppe i systemet. Jeg forventede selvfølgelig derfor at blive ringet op, men modtog i stedet 1 sms en time efter, hvor de meddelte at de ville forsøge at levere pakken igen mandag.

HALLO I kan jo ikke levere den igen når I ikke har været her første gang!

Nu kan jeg så spilde endnu en hel dag med at vente på FedEX. Jeg har for fremtiden besluttet, at jeg ved bestilling over nettet vil skrive til webshoppen at såfremt de benytter FedEX kan de bare annullere ordren. Jeg magter simpelthen ikke at spilde mere tid på så useriøst et firma.

Jeg har selvfølgelig skrevet til afsender at han skal trække betalingen. Det er min erfaring fra min tid ved UPS, at økonomiske tab trods alt motiverer en vis refleksion. Selv hos de mest dorske, som FedEX utvivlsomt hører til.

Niels Larsen

mere end et år siden

Hold jer langt væk fra denne useriøse fragtudbyder. Jeg skulle sende en pakke til Tyskland med økonomifragt og fik både deres servicepersonale, samt den fragtmand,der afhentede pakken, til at bekræfte en samlet pris på 2200 kr. Problemet er nu, at jeg står med en faktura på 5000 kr. i stedet for.

Kategorier

Søgeord

Søgeord mangler

Alternative nummerformater

7023333270 23 33 327023 333270 233 332