Om firmaet

Udviklingsprojekt i Vestafrika, Mali og Burkina Faso. Projektet går i korthed ud på via Internettet at formidle skræddersyet tøj, syet af trykt eller vævet vestafrikansk bomuld til Danmark og andre lande. Projektet involverer...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
29 12 60...
Adresse

Sdr Aarsdalevej 9

3740 Svaneke

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Udviklingsprojekt i Vestafrika, Mali og Burkina Faso. Projektet går i korthed ud på via Internettet at formidle skræddersyet tøj, syet af trykt eller vævet vestafrikansk bomuld til Danmark og andre lande. Projektet involverer alle led i tekstilhåndværket fra bondens bomuld til skræddernes færdige produkter. Tekstiler i økologisk og i konventionel vestafrikansk bomuld efter standardmål eller personlige mål.

De tekstiler vi bruger

Alle modeller er fremstillet i vestafrikansk bomuld, produceret i Vestafrika og syet af projektets skræddere i Ouagadougou. En del af Fil Bleus produktion er siden 2008 baseret på økologisk bomuld. Intentionen er på længere sigt en produktion udelukkende baseret på økologisk bomuld.

Alle salgsindtægter i DK går ubeskåret tilbage til projektdeltagerne.

Fil Bleus valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Fil Bleu

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Fil Bleu findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

INTERNATIONAL KONTAKT

CVR-nr:

69840213

Selskabsform

Forening

Selskabskapital

0

NACE-branche

791200 Rejsearrangører

Startdato:

01-09-1982

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

29126074

29 12 60 74

2912 6074

29 126 074